Tragedie în familia lui Puiu Brănescu!

0

Un reputat medic ginecolog, din cadrul Spitalului Polizu din Bucureşti s-a sincis, după ce s-ar împuşcat în cap cu un pistol airsoft, cu bile din cauciuc, pe care îl deţinea legal. Nicuşor Brănescu, este nimeni altul decât fratele cunoscutului afacerist argeşean Ion Brănescu, cunoscut ca Puiu Brănescu. 
Nenorocirea a avut loc joi, pe 11 mai, când Nicuşor Brănescu, în vârstă de 59 de ani, medic ginecolog la Maternitatea Polizu. s-ar fi rănit cu o armă de tip airsoft, cu bile de cauciuc, pe care o deţinea legal din 2021. Se spune că medicul a aşteptat să rămână singur acasă şi a comis gestul. Cea care l-a găsit prăbușit pe podea a fost chiar fiica lui, studentă la Medicină. Atunci când a ajuns acasă, tatăl ei încă mai respira, chemând imediat ajutoare. Nicușor Brănescu a fost transportat de urgență la un spital din Capitală și a intrat direct în sala de operații, însă în ciuda eforturilor depuse de medici pentru a-i salva viața, bărbatul a decedat la 24 de ore de la intervenția chirurgicală. Se spune că Nicuşor Brănescu suferea de depresie şi se afla sub tratament.

Patru fraţi

Argeşeanul Nicuşor Brănescu mai are trei fraţi, Daniel Brănescu, medic primar ortopedie traumatologie la Spitalul Clinic de Urgenţă Bucureşti, Ion Brănescu zis şi Puiu Brănescu, cunoscutul om de afaceri care deţine complexul John din Piteşti, şi Dorinel Brănescu.
După decesul fratelui lui, omul de afaceri Puiu Brănescu a scris pe contul lui de socializare următorul mesaj: „Dumnezeu să odihnească în pace acest Spirit Unic , acest Om de o Bunătate și Empatie de Neegalat…Plecarea neașteptată și de neacceptat , va schimba pentru totdeauna Viața tuturor celor care Te-au Cunoscut și Respectat , Iubitul Meu Frate și Prieten …” M.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.