Femeie în stare critică după ce a lovit-o maşina

0

Un accident grav a avut loc sâmbătă, în jurul orei 22.00, la una din trecerile de pietoni de pe Calea Craiovei. O femeie, în vârstă de 69 de ani, care traversa a fost lovită de o maşină. Când a ajuns ambulanţa la faţa locului, victima era în comă. Ieri, la închiderea ediţiei noastre starea ei era, în continuare, critică iar medicii aveau prognostic extrem de rezervat. 
Accidentul a avut loc pe Calea Craiovei. Din cercetările poliţiştilor Biroului Rutier Piteşti s-a stabilit că George M. de 25 de ani, din satul Păuleasca, comuna Mălureni, se afla la volanul unui Volkswagen şi se îndrepta din direcția străzii C.A. Rosetti către Gheorghe Doja. La trecerea de pietoni a lovit-o, în plin, pe Ana G., de 69 de ani, din Piteşti, care se angajase în traversarea străzii pe marcajul pietonal. Trecerea era prevăzută însă cu semafor iar femeia nu observase că acesta avea culoarea roşie. În urma impactului violent, femeia a fost proiectată de carosabil, acolo unde a rămas în stare de inconştienţă.
La faţa locului s-a deplasat echipajul SMURD de terapie intensivă. “Victima, o femeie în vârstă de 69 de ani, a fost preluată în stare comatoasă și cu multiple traumatisme. Echipajul SMURD i-a acordat îngrijiri medicale și a transportat-o intubată la spital”, au anunţat ulterior reprezentanţii ISU Argeş. Ieri după-amiază, pacienta era internată la Secţia de Anestezie şi Terapie Intensivă din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Piteşti. Era intubată, instabilă hemodinamic, policontuzionată. Crea mai gravă era lovitura de la cap. Din nefericire, la închiderea ediţiei noastre, medicii aveau un prognostic extrem de rezervat în privinţa stării pacientei. M.Sandu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.