8200 angajați în învățământ în Argeș

0
0

În județul Argeș în sistemul de învățământ de stat există un număr de 8200 de angajați. Majoritatea sunt profesori, învățători, educatori dar și laboranți, informaticieni și alt personal. 

Despre declanașarea grevei de avertisment, șeful Inspectoratului Școlar Argeș, ne-a spus ieri mai multe. ”În toată țara a fost grevă de avertisment între orele 11 și 13:00.

Copiii au fost la școală, însoțiți de profesori, dar nu s-au făcut cursuri, nu li s-a predat și nici nu au fost ascultați. Este un drept constitutional al colegilor de a se asocia în sindicate și este un drept de a face acele revendicări.

Dar fac un apel, ca nu cumva să depășim acea zonă a moralității, în care copiii sunt folosiți ca și monedă de schimb și de asemenea, să nu fie cumva pusă în pericol desfășuarea Evaluării Naționale la clasa a VI-a sau sp se facă pași mai mari până la BAC și Evaluarea la clasa a VIII-a.

Se poartă discuții și sper să se negocieze binedar să țină cont de copiii pe care îi au la clasă, pentru că nimeni nu trebuie văduvit de de procesul de învățământ, mai ales în preajma examenelor. Repet, e un drept constitutional ceea ce se întâmplă , iar dacă legea permite nu sunt eu în măsură să comentez.

E normal să se paote discuții dar să nu se depășească anumite limite” ne-a spus inspectorul școlar general, Dumitru Tudosoiu. S.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.