Învinși la scor în ultimul meci de moldoveni!

0
1
  • Superliga, Play-out, etapa 9: FC Botoșani – CS Mioveni 5-1 (2-1)

CS Mioveni a pierdut și în ultimul meci disputat în Superligă, echipa argeșeană fiind învinsă cu 5-1 în deplasare la Botoșani.

Scorul final a fost un pic mai dur decât realitatea din teren, dar greșelile mari din apărare și experiența puțină a unora dintre jucătorii introduși de argeșeni pe teren a făcut ca scorul să capete aceste proporții.

Gazdele au deschis repede scorul, în primele 10 minute la o incursiune a lui Mailat care a luat apărarea adversa de la stânga la dreapta la picior și a finalizat cu un șut în cross din careu.

Apoi, Dican a majorat diferența cu 5 minute îanitne de final, cu capul din careul mic după mai multe respingeri greșite ale apărării argeșene. Înainte de pauză însă, Guțea a redus din diferență, după o preluare în careu și după ce a driblet doi adversari, șutul acestuia fiind imparabil.

Până în minutul 82, galben-verzii au sperat la egalare, dar finalul a adus și dezastrul. O pasă greșită a lui Burnea în spate a fost interceptată de Mihai Roman care a finalizat, rămânând singur cu portarul, după care Mailat a scăpat singur în jumătatea adversă și nu a mai putut fi oprit de nimeni până la gol. Scorul final a fost stabilit de fostul jucător al Mioveniului, Florescu, acesta marcând direct din corner în ultimul minut de joc.

La CS Mioveni s-au aflat în teren la acest meci și juniorii Guțea, apoi Căprescu, dar s-au înregistrat și debuturile lui Bucur în poartă și Peștișor în mijlocul apărării. S.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.