Timpi de preparare:
• Timp de preparare: 35 min
• Timp de gătire: 25 min
• Gata în: 60 min
Ingrediente:
• 400 gr. şuncă afumată
• 300 gr.muşchi de porc sau de iepure
• 1 legatură urzici
• 1 legătură ceapă verde
• 1 legătură pătrunjel
• 3 chifle
• 5 ouă
• 100 ml lapte
• 30 g unt
Mod de preparare:
1. Se opăreşte şunca afumată şi muşchiul de porc, în vase diferite şi se lasă să se răcească, după care se taie cubuleţe.
2. Se taie chiflele în bucăţi mici şi se înmoaie în apa în care s-a opărit carnea.
3. Peste ele se adaugă carnea tăiată cubuleţe, urzicile, pătrunjelul şi ceapa verde, toate opărite şi se condimentează cu sare şi piper.
4. Într-un alt vas se bat ouăle cu laptele şi cu puţină sare, după care se lasă să stea puţin.
5. Peste această compoziţie se adaugă amestecul de verdeţuri şi carne şi se amestecă bine.
6. Se tapetează un vas de yena cu unt, se toarnă compoziţia în el şi se dă la cuptor pentru 25 de minute.
7. Se serveşte în funcţie de preferinţe, caldă sau rece şi se asezonează cu salată sau roşii.
ZIARUL CURIERUL ZILEI ESTE INTERESAT DE OPINIILE ŞI SUGESTIILE DUMNEAVOASTRĂ, LEGATE DE CONŢINUTUL CURIER.RO.
De asemenea, aducem în atenţia tuturor CLIENȚILOR noștri ACTUALI și VIITORI, noua adresă de E-MAIL a redacţiei: anuntcurierulzilei@gmail.com Trimite
CONTACTAŢI-NE LA TELEFOANELE: 0248/215740; 0248/215726; 0348/401525