România – Cehia, la Sala Polivalentă ”Pitești Arena”!

0
0
  • Volei feminin

Naționala României de volei feminin revine la Pitești pentru etapa a treia din Golden League, grupa B. ”Tricolorele” joacă astăzi, de la ora 17.00, la Sala Polivalentă ”Pitești Arena”, partida retur cu reprezentativa Cehiei.
După victoria de la Ostrava, 3-1, echipa antrenată de Guillermo Naranjo Hernandez caută al doilea succes, singura opțiune care ar menține-o în cursa pentru semifinale. După primele două meciuri din Golden League, România are o victorie și o înfrângere. Duelul cu Cehia a fost prefațat la conferința de presă de la Primăria Pitești la care au participat primarul Cristian Gentea, selecționerul Guillermo Naranjo Hernandez, căpitanul naționalei, Adelina Ungureanu și Bogdan Paul, team-managerul reprezentativei României.

Primarul Gentea: ”Îndemn piteștenii să vină la sală”

Primarul Cristian Gentea este încântat că un eveniment de asemenea anvergură se desfășoară în orașul nostru și îi îndeamnă pe piteșteni să vină la meci: ”Sunt foarte încântat să fim gazda reprezentativei României de volei feminin. Așa cum știți, meciurile din Golden League se desfășoară la noi, la Pitești Arena, iar eu sunt foarte mulțumit că sala noastră polivalentă atrage tot mai mult. Toată vara vom avea competiții importante aici. România va juca primul meci de handbal feminin cu Spania, apoi urmează Campionatul European U19 de handbal feminin, iar după aceea Campionatul European U16 de baschet masculin. Am fost în sală la meciul cu Slovacia. Mi-a părut rău că nu s-a încheiat bine, dar fetele noastre și-au revenit. Au bătut cu 3-1 în Cehia, iar acum au din nou șanse mari pentru calificarea în semifinale. Îndemn piteștenii să vină în număr cât mai mare la meciul cu Cehia, de la ora 17.00”.

Guilerme Naranjo: ”Putem câștiga orice meci din grupă”

Selecționerul Guillermo Naranjo Hernandez este optimist înaintea duelului cu Cehia: ”Sunt foarte mulțumit de cum am fost primiți aici, de calitatea salii, de tot ce este legat de oraș. Ne-am simțit foarte bine, este foarte frumos. Toate condițiile de pregătire au fost la superlativ. Victoria din Cehia este foarte importantă pentru moralul fetelor. Cehia este o echipă foarte puternică și va veni aici să facă un meci foarte bun. Noi suntem relaxați , am reușit o victorie mare. Știm că în acest moment putem câștiga orice meci din grupă, chiar dacă Cehia este mai bine cotată. Sper ca spectatorii din Pitești care vor veni la meci să vadă o altă față a echipei naționale, comparativ cu săptămâna trecută. O victorie de 3 puncte ne aduce șanse foarte mari de calificare în semifinale”.

Adelina Ungureanu: ”Avem un moral bun”

Adelina Ungureanu, căpitanul României, a fost mulțumită de primirea de la Pitești: ”Avem toate condițiile necesare pentru a ne pregăti bine la Pitești. Am fost primiți foarte bine. Sper să reușim să câștigăm cu Cehia. Venim după o victorie împotriva lor, cu un moral bun. Am încredere în fete că vom face un meci bun și vom câștiga. Mi-aș dori să văd mult mai mulți oameni în sală, deși au fost mult mai mulți decât au fost la ultimul meci”. M.D.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.