Garita a plecat gratis de la FC Argeș!

1

FC Argeș nu va încasa bani pe atacantul Arnold Garita. Camerunezul în vârstă de 27 de ani poate semna cu orice echipă din postura de jucător liber de contract.
Atacantul african a marcat 14 goluri și a oferit două pase decisive în sezonul trecut, însă în ciuda acestor reușite, FC Argeș a retrogradat.
Anunțul plecării de la Pitești a fost făcut chiar de către fostul jucător al echipei FC Argeș. ”Buldozerul” și-a luat adio de la fanii piteșteni prin intermediul unui mesaj postat pe rețelele de socializare.

Garita: ”Trebuie să ofer o nouă direcție carierei mele!”

Arnold Garita a postat un amplu mesaj pe rețelele de socializare și a lăsat de înțeles că a devenit oficial jucător liber de contract. Camerunezul le-a mulțumit în special fanilor piteșteni și a spus că în sezonul următor cariera sa se va îndrepta într-o nouă direcție:
„Dragi suporteri ai Argeșului, acest sezon a fost plin de emoții și totodată de o mare dezamăgire. Îmi pare foarte rău că nu am reușit să ținem clubul în Liga 1. Am dat totul pe teren pentru club și pentru voi. Uneori am realizat lucruri grozave și uneori am eșuat, dar să știți că întotdeauna am dat 100% pentru club.
Vă mulțumesc pentru tot sprijinul și dragostea pe care mi le-ați acordat și mulțumesc clubului pentru că m-a transferat și mi-a permis să descopăr acest campionat incredibil. Dar pentru restul carierei va trebui să o părăsesc pe FC Argeș. Trebuie să ofer o nouă direcție carierei mele și sper să înțelegeți decizia mea. Nu vă voi uita niciodată și vă mulțumesc pentru tot”, a scris Arnold Garita, pe pagina sa de Instagram.

În negocieri cu FCSB

Arnold Garita ar putea fi cât de curând jucătorul celor de la FCSB. Conform ProSport, Gigi Becali și-a trimis miercuri impresarul în Franța pentru a discuta cu Garita, care se află în vacanță, acasă, la Paris.

Viorel Tudose: ”Am auzit acum două luni de clauză”

Plecarea lui Garita din postura de jucător liber a declanșat scandalul la Pitești. Potrivit ProSport, Viorel Tudose, sponsorul FC Argeș, a dezvăluit că el a aflat de posibilitatea ca Arnold Garita să plece liber de la FC Argeș, conform unei clauze din contract, abia acum două luni de zile: ”Habar n-am despre ce clauză e vorba, am auzit cam acum două luni. Dar de ce nu îi dați voi un telefon marelui Vlădoiu să vă vorbească el despre contractul lui Garita. El cu impresarul ăla Joița ne-au adus jucători la începutul campionatului. Să iasă acum Jean și să vorbească, nu doar eu”, a spus Tudose.

Vlădoiu: ”Contractul i l-a făcut Mihai Foamete”

Contactat de ProSport, Jean Vlădoiu, fostul manager al piteștenilor, i-a pasat în cârca lui Mihai Foamete perfectarea contractului lui Arnold Garita cu FC Argeș. ”Da, eu cu Prepe l-am adus pe Garita la FC Argeș, atunci când unii de prin club comentau și se îndoiau de valoarea lui Garita. Dar nu e treaba mea că ei l-ar putea pierde gratis acum. Eu am avut cu Prepe pe mână bugetul de la domnul primar, iar când aduceam jucătorii ne interesam de salariu, că să ne încadrăm în buget, și le rezolvam problemele cu chiria. Așa am făcut și cu Garita. Că ceea ce au mai trecut ei prin contract, clauze și alte alea vă rog să îl întrebați pe Mihai Foamete, că el i-a făcut contractul lui Garita, nu eu. El se ocupa cu contractele și el știe clar ce are Garita trecut în acte”. ProSport a încercat să ia legătura și cu Mihai Foamete, dar oficialul piteștean nu a răspuns apelurilor repetate. S.M.

1 COMENTARIU

  1. Viorel Tudose , Cristi Gentea până nu dați afară epavă, excrocul , turnătorii de Gabi Alexe nu veti face nimic pentru că omul este foarte periculos tot ce se misca in Clubul FC Ag. acest milogi transmite lui Gentea. Omul nu are scrupule are o asa putere de convingere de nu va închipuiți. Am jucat cu el la Albota , băi oameni buni gata datil afară. Să-mi fie scârbă de voi dacă nu
    .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.