Tânăr mort în accident, la Coşeşti!

0

Tragedie petrecută ieri, în comuna Coșești, acolo unde un tânăr, în vârstă de 21 de ani, din comuna Bârla, şi-a pierdut viaţa în urma unui accident cumplit. Se pare că şoferul, aflat singur în maşină, avea viteză mare. Conducea un BMW X6 care a fost distrus complet după ce a lovit mai multe obstacole. Ca să scoată victima rămasă încarcerată, pompierii au fost nevoiţi să taie plafonul autovehiculului distrus.
La faţa locului au mers poliţiştii Serviciului Rutier Argeş şi un echipaj de descarcerare de la ISU Argeş împreună cu un echipaj medical SMURD de terapie intensivă mobilă. Echipajele de salvare au constatat că la volanul unui BMW X6, se afla şoferul inconştient. Ca să-l poată scoate din maşina avariată, pompierii de la descarcerare au tăiat plafonul maşinii. Şoferul a fost identificat ca fiind George C., de 21 de ani, din comuna Bârla. Imediat au fost demarate manevrele de resuscitare. Zeci de minute echipajul medical s-a luptat să-l readucă la viaţă pe tânăr dar, din nefericire, manevrele nu au avut succes. A fost declarat decesul.

Era singur în maşină

În timpul cercetărilor s-a stabilit că George C., era singur în maşină, şi se îndrepta dinspre Coşeşti către Pietroşani. La un moment dat, se pare că pe fondul vitezei excesive, a pierdut controlul volanului. BMW-ul a izbit un pom, a ricoşat într-un autoturism parcat, a fost proiectată într-un gard pe care l-a rupt şi s-a oprit în zidul unei case. După aceste lovituri succesive, autovehiculul de teren era complet distrus. Oamenii legii au dispus ca trupul neînsufleţit să fie transportat la morga pentru autopsie. Cercetările continuă pentru a se stabili cu certitudine împrejurările în care a avut loc accidentul. M.Sandu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.