Lacrimi şi disperare după moartea lui George Ciucă!

0

Curg lacrimi amare pentru George Ciucă, tânărul în vârstă de 21 de ani, din comuna Bârla care a pierit duminică, în urma unui tragic accident rutier. Şocul de după aflarea veştii cumplite a trecut, lăsând locul disperării. Apropiaţii sunt distruşi de durere şi nu înţeleg cum de a putut avea loc o asemenea nenorocire. George, un tânăr instrumentist, a plecat să cânte în corul îngerilor. Sute de mesaje de condoleanţe au fost transmise după moartea tânărului artist.
George Ciucă avea 21 de ani şi era cunoscut pentru talentul său de instrumentist. Absolvent al Liceului de Artă „Dinu Lipatti”, George era student în ultimul an la Facultatea de Muzică din cadrul Universităţii Piteşti. Era extrem de apreciat şi cânta la evenimente, la orgă şi acordeon. Se spune că şi atunci când şi-a găsit sfârşitul, George se ducea să cânte la Domneşti. În autoturismul distrus, echipele de salvare au găsit instrumente şi o instalaţie de sunet. Era singur în maşină şi se îndrepta dinspre Coşeşti către Pietroşani, când a pierdut controlul bolidului, un BMW X6. Se spune că în zonă sunt denivelări şi este posibil ca de aceea să nu fi reuşit să redreseze maşina. A lovit un tei, a fost proiectat într-o maşină parcată, a spulberat un gard metalic şi s-a oprit în zidul unei case. BMW-ul a fost distrus complet, iar ca să-l scoată pe tânărul şofer, pompierii de la descarcerare au tăiat pavilionul.Timp de o oră au durat manevrele de resuscitare dar, din nefericire, acestea nu au avut succes, fiind declarat decesul.

George s-a întors acasă în sicriu

Trupul neînsufleţit a fost dus la morga Spitalului Municipal Câmpulung, iar autopsia a fost făcută ieri. La putin timp după necropsie, sicriul în care odihneşte George a fost ridicat de la prosectură şi a pornit către Bârla, acolo unde locuia tânărul. „Dragii mei , astăzi George ajunge acasă la el. Toți cei care vor să vină să și ia rămas bun de la George Ciucă puteți veni după ora 16:30-17:00. Adresa : comuna Bârla, judeţul Argeș, în spatele primăriei mai exact”, este mesajul transmis de Daniela Ciucă sora lui George.
Ceremonia de înmormântare va avea loc miercuri 14 iunie.

„Copilul meu, puterea mea, nu mai e…”

Imediat după producere tragediei, sute de mesaje au fost postate pe contul de Facebook al tânărului artist. „Copilul meu, puterea mea nu mai e, mami și tati o sa te iubească toată viaţa”, este strigătul disperat al mamei lui George. La rândul ei, sora acestuia, Daniela Ciucă, a scris un mesaj emoţionant: „Astăzi sufletul meu a plecat , bucuria și mândria familiei mele a plecat. Dumnezeu a vrut să ni-l ia și nu o să știm niciodată de ce el ! Era pâinea lui Dumnezeu un copil cu suflet bun și cu toată viața înainte …nu îmi vine să cred că am ajuns să scriu asta despre fratele meu…”

Va cânta în corul de îngeri

O prietenă a lui George Cică a transmis ieri pe contul de socializare: „Toate fotografiile cu tine vor rămâne colorate în niciun caz alb negru…tu ai fost culoare în viața noastră și in viața fiecărui om care te-a cunoscut…doliul îl vom purta în suflete noi, cei cărora ne va fi dor de tine tot timpul…Dumnezeu își cheamă îngerii alături…are nevoie de suflete ca cel pe care tu îl aveai…ne este greu să ne gândim la tine la timpul trecut…suntem șocați și îndurerați…cuvintele sunt de prisos….și nu au sens în momentul de față…Mulţumim că ai făcut parte din viețile noastre, mulțumim că ne-ai fost prieten…coleg…și frate de suflet! Aripile să te poarte în cetele de îngeri care te așteptă sa faci parte din corul lor…să îi bucuri și să te bucuri alături de ei…de pacea si de muzica infinită fără de sfârșit! Mă rog pentru odihna sufletului tău și sper să primești lumina pe care ți-o trimit cu inima în împărăția cerurilor! Dumnezeu să te primească de-a dreapta lui, George Ciucă nu te voi uita niciodată, prieten drag!”. M.Sandu