Clubul Armbenders-Viorel Dobrin, 10 medalii la Campionatul European!

0

Timp de 8 zile, Chișinăul a găzduit Campionatul European de Skandenberg, competiție la care au participat cei mai buni sportivi de pe Bătrânul Continent.
Din lotul României au făcut parte și 16 sportivii de la clubul argeșean Armbenders-Viorel Dobrin. Argeșenii și-au trecut în cont 10 medalii, dintre care 1 de aur, 3 de argint și 6 de bronz, reușind cea mai mare performanta la nivel de club și totodată aducând cele mai multe medalii țării noastre.

Viorel Dobrin: ” Cea mai mare performanță!”

Viorel Dobrin, antrenorul coordonator al clubului ARMBENDERS, este mândru de rezultatele sportivilor săi: ”Acum 8 zile mă îndreptam împreună cu sportivii mei la cel mai mare și puternic Campionat European de Skandenberg care a avut ca și locație anul acesta Chișinăul. Așa cum am promis la început, am reușit să adaug în palmaresul meu încă o medalie de argint și să devin vicecampion european la categoria 85 kg-seniori. Atât eu, cât și sportivii clubului meu Armbenders-Viorel Dobrin, am cucerit la acest campionat un număr de 10 medalii, reușind cea mai mare performanță la nivel de club și totodată aducând cele mai multe medalii țării noastre. Acum ne pregătim pentru următoarea “încercare” care va avea loc în luna august, Campionatul Mondial de Skandenberg din Kazakhstan-Almati. Mulțumim Consiliului Local Poiana Lacului și sponsorilor: Cipcos Mar, Imark Sistem și Trieurodata pentru susținerea de până acum și nu în ultimul rând pentru susținerea în competițiile viitoare. Sunt mândru de toți sportivii mei”. M.D.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.