Aron şi Irimia rămân manageri de spitale!

0
  • În timp ce au fost făcute mai multe numiri



Dacă la spitalele din Argeș au fost făcute numiri după expirarea perioadei ordonanței militare, la Câmpulung, Andrei Aron a rămas în continuare în funcție chiar dacă s-au făcut multe presiuni pentru a se întâmpla contrariul. La fel s-a întâmplat şi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piteşti unde Tiberiu Irimia rămâne la conducere şi în perioada stării de alertă.


Pe surse am aflat că s-a încercat o “înscăunare” forțată a fostului manager prin tot felul de diversiuni. Așadar Andrei Aron va rămâne manager la spitalul Câmpulung și pe perioada stării de alertă, printr-un ordin de ministru.
Nu este implicat politic
Spitalul municipal Câmpulung are cel mai tânăr manager din istoria orașului! Este un tânăr neimplicat politic, școlit în regim medical stomatologic, un tânăr câmpulungean care a pus pe picioare o afacere în orașul de la poalele Mateiașului, pe care o manageriază foarte bine venind în ajutorul a sute de oameni din toată zona Muscel și nu numai.Andrei Aron are 36 de ani este căsătorit, are 2 copii.
Adriana Molfea suspendată şi în starea de alertă
Luni, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piteşti s-a întors ca manager doamna Adriana Molfea, care fusese suspendată printr-un ordin al Ministerului Sănătăţii în perioada stării de urgenţă. Luni, a apărut supriza! Ministrul Nelu Tătaru, emisese un nou ordin, respectiv 669/15.05.2020 prin care se prelungea suspendarea şi în perioada stării de alertă. În ordinul amintit, se menţionează, inclusiv, faptul că prevederea intră în vigoare din data de 15 mai şi că, în perioada stării de alertă se suspendă contractul de management nr 924/27.01.2020, încheiat între preşedintele CJ Argeş Dan Manu şi doamna manger Adriana Molfea. Funcţia de manager al Spitalului Judeţean de Urgenţă Piteşti este deţinută în continuare de Tiberiu Irimia. Doamna Molfea a susţinut că nu a ştiut de noul ordin emis de minister.
Gabriel Copciag, noul director medical la Judeţean
Reamintim că de luni au fost numiți noi directori la mai multe spitale din județ. Deciziile au fost luate de președintele Consiliului Județean Argeș care a emis dispozițiile. Astfel, în baza noilor prevederi, președintele Consiliului Județean Argeș, Dan Manu, a emis următoarele dispoziții, cu aplicabilitate începând cu data de 18 mai 2020:
– Numirea doamnei ec. Vasilica Bărbulescu în funcția de director financiar – contabil interimar la Spitalul Orășenesc Regele Carol I Costești
– Numirea domnului dr. Tudor Ionescu în funcția de manager interimar la Spitalul de Pediatrie Pitești
– Numirea domnului dr. Gabriel Copciag în funcția de director medical interimar la Spitalul Județean de Urgență Pitești
– Numirea doamnei ec. Florina Isabela Din în funcția de director financiar – contabil interimar la Spitalul Județean de Urgență Pitești. B.Radu


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.