Două goluri, pentru a doua victorie!

0

CS Mioveni a învins cu 2-1, sâmbătă, în amical pe Progresul Spartac, formație care a retrogradat la finalul sezonului din Liga 2, dar care va evolua mai mult ca sigur în același eșalon și în sezonul următor.
Acesta a fost al treilea meci amical din această vară disputat de galben-verzi, sub comanda lui Constantin Schumacher.
În această ultimă partidă, scorul a fost deschis în finalul primei reprize, de un jucător oaspete care a marcat în propria poartă. Zamfir a respins greșit, la centrarea lui Ivan, iar Mioveniul a intrat în avantaj la pauză. Progresistii au reactionat însă rapid după pauză si au egalat în minutul 55, după acțiune individuală a lui Grigore, care a driblat mai mulți adversari și a șutat necruțător din interiorul careului. În minutul 76 s-a făcut 2-1, din centrarea lui Gutea din corner, Gogor înscriind cu capul.
Victoria din acest week-end vine după succesul de acum o săptămână cu ACS Muscelul Câmpulung Elite (scor 3-0) și înfrângerea de la mijlocul săptămânii trecute de la CSM Slatina (0-2).
Amical: CS Mioveni – Progresul Spartac 2-1 (1-0) Au marcat: Zamfir (38 – autogol), Gogor (76) / Grigore (55)
CS Mioveni: Sima – Tomozei, Garutti, Burnea, Șerbănică – Toma, Cărăruș – Coșereanu, Căprescu, Guțea – Tincău. Au mai intrat: Croitoru, Militaru, Iordache, Ivan, Văsălie, Duțan, Trașcu, Șerban, Gogor, Peștișor. Antrenor: Constantin Schumacher
Progresul: Soare – Zamfir, Leafu, Parfeon, Grigore – Stanga, Ditu – Coseru, Ohaci, Tong – M. Andrei. Au mai intrat Balaceanu, Popescu, Firtanescu, Preda, Stoian, Pascariu, Dumitrescu, Strachinescu.
Amicale CS Mioveni
⚽ CS Mioveni – ACS Muscelul Câmpulung 3-0 (0-0). Au marcat: Trașcu (11m), Bolohan, Militaru
⚽ CSM Slatina – CS Mioveni 2-0 (0-0)
⚽ CS Mioveni – Progresul Spartac 2-1 (1-0). Au marcat: Zanfir autogol, Gogor.
⚽ CS Mioveni – Corvinul Hunedoara (22 iulie, Stadion Orășenesc)
⚽ CS Mioveni – FC Argeș (26 iulie, Stadion Orășenesc)
⚽ CS Afunați – CS Mioveni (29 iulie) S.M.