Mâncarea vârstnicilor ținută în frigidere cu mucegai!

0
0

Chiar dacă a fost weekend, controalele au continuat la centrele de îngrijire a vârstnicilor din județul Argeș. Prefectul Radu Perianu a anunțat că sâmbătă, echipele care au făcut verificări în teren au constatat alte nereguli pentru care au fost date sancțiuni.
”Frigidere ruginite și cu mucegai, instalație sanitară defectă, centru fără cabinet medical, sunt câteva dintre constatările făcute de către membrii echipelor de control în timpul verificărilor de sâmbătă! Mai multe locații au fost sancționate de ISU pentru că cei care ar fi trebuit să verifice stingătoarele nu făceau acest lucru. La un centru, lângă butelii erau depozitate materiale combustibile.
Directorul unui centru a scos din uz, chiar în fața echipei de control, mai multe frigidere care erau ruginite, pline de mucegai. În altă locație, bucătăria nu era dezinfectată corespunzător și inspectorii au găsit-o plină de muște!
Din 13 locații, poliția a constatat că 11 nu aveau analize de risc la securitatea fizică. Au fost date amenzi în valoare de 5000 de lei”, a transmis ieri prefectul județului Argeș. M.Sandu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.