Fost atacant la Dinamo, FCSB și Steaua, adus la FC Argeș

0

Clubul din Trivale a anunțat al 15-lea transfer din această perioadă precompetițională. Începând de luni, Andrei Mihai Zătreanu este jucătorul echipei FC Argeș pentru următoarele trei sezoane.S.M.
Atacantul în vârstă de 20 de ani a început fotbalul la Dinamo, iar apoi și-a continuat cariera la FCSB și CSA Steaua. Sub comanda lui Daniel Oprița a bifat prima experiență la seniori. În sezonul 2021-2022, Andrei a bifat trei partide în tricoul formației de liga a doua. Pentru a avea cât mai meciuri în picioare și a capata experiență, Zătreanu a preferat sa meargă la CS Arsenal Tunari, formație care în precedenta ediție de campionat a activat în eșalonul trei al fotbalului românesc. În cele 28 de meciuri jucate pentru ilfoveni, tânărul atacant a reușit 19 goluri și 9 pase decisive, având o contribuție importantă la promovarea Tunariului în Liga 2. Pe 11 iunie, Zătreanu a reușit singurul gol al celor de la Arsenal Tunari în amicalul cu reprezentativa de seniori a României, pierdut cu 1-4. Zătreanu se va lupta pentru un loc de titular în compartimentul ofensiv cu Bogdan Rusu, Valentin Buhăcianu și Milcho Angelov.
Cu piteştenii au mai semnat în această vară fundașii Adrian Scarlatache (36 ani – ex CS Mioveni), Ionuț Balaur(34 ani – ex CS Mioveni), Adrian Grigore Huideș(19 ani – ex Albacete), Mario Tudose(18 ani – ex Benfica Lisabona), mijlocașii Florian Haită (23 ani – ex Universitatea Cluj), Cristian Balgiu (28 ani – ex Steaua), Ionuț Rădescu (28 ani – ex CS Mioveni), Andrei Panait (34 ani – ex CS Mioveni), Patrick Dulcea(18 ani – ex Farul Constanța), Robert Boboc(28 ani – ex FC Brașov), Denis Bujor(18 ani – ex Farul Constanța) și atacanții Valentin Buhăcianu(29 ani – ex FC Hermannstadt, Milcho Angelov(28 ani – ex FC Brașov) și Bogdan Rusu(33 ani – ex CS Mioveni). n

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.