Bicicletă furată din Germania, găsită la Păuleasca

0

Aflat în Germania, un român din Argeș a furat de la un alt roman, originar din Bistrița. A sustras o bicicletă fără să știe că vehiculul are montat GPS. Avâd coordonatele cu locul unde se află bicicleta lui, păgubașul a sunat la IPJ Argeș și le-a dat oamenilor legii datele necesare. Bicicleta a fost recuperată de polițiști, din comuna Mălureni. M. Sandu
Luni, polițiștii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Domnești au fost sesizați direct de către un bărbat de 27 de ani, din județul Bistrița, cu privire la faptul că bicicleta care i-a fost sustrasă de pe teritoriul Germaniei s-ar afla la o locație de pe raza comunei Mălureni, la Păuleasca. Vehiculul în valoare de aproximativ 3.500 de euro transmitea semnale prin GPS cu privire la locația în care se află. Oamenii legii au mers la locul indicat și au găsit bicicleta. Acesta se afla în posesia lui Elvis T., de 38 de ani, din Păuleasca. Bărbatul a susținut că a cumpărat vehiculul de la un necunoscut.
Cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care fapta a fost săvârșită și în ce împrejurări a ajuns în posesia persoanelor de la care au fost ridicate, urmând să fie luate măsurile legale care se impun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.