S-a dus să ceară ajutor dar a amenințat și a furat!

0

Caz incredibil petrecut luni, la un magazin de pe strada Negru Vodă din Curtea de Argeș. Un tânăr, în vârstă de 18 ani, a intrat, în fugă, în unitate și i-a cerut vânzătoarei să sune la 112. Se plângea că a fost bătut și dorește să anunțe Poliția. Vânzătoarea l-a refuzat și i-a cerut să iasă. Atunci tânărul s-a transformat din victimă agresor. El a amenințat-o pe angajată, a furat un selfie stick aflat pe tejghea și a zbughit-o spre ieșire.
Andrei I., de 18 ani, din Târgoviște își face veacul prin Curtea de Argeș. Tânărul se pare că ar fi avut un conflict pe stradă luni. Acesta s-a dus apoi într-un magazin și i-a spus vânzătoarei că a fost bătut, cerându-i să sune la Poliție. Angajata l-a privit cu suspiciune și l-a refuzat, crezând că minte. Atunci tânărul a început să o amenințe cu bătaia. Femeia s-a speriat și i-a cerut să iasă din magazin. În loc să plece, Andrei I a recurs la înjuături și amenițări. În timp ce se certa cu salariata a văzut un selfie stick expus pe tejghea, l-a luat și a fugit. Angajata a sesizat Poliția, iar cazul a fost preluat de polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș. Oamenii legii au întocmit dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș, pentru săvârșirea infracțiunilor de amenințare și furt.
Oamenii legii l-au identificat cu ușurință pe autor și marți, tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță. Polițiștii au recuperat selkie stick-ul în valoare de 130 de lei și l-au înapoiat unității păgubite. Ieri, tânărul a fost eliberat după ce împotriva lui a fost luată măsura controlului judiciar.  M.Sandu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.