Tânăr arbitru mort la 26 de ani!

0

Un tânăr, în vârstă de 26 ani, arbitru la categoria I în cadrul Asociației Județene de Fotbal Argeș, a murit sâmbătă. Se spune că Alberto Șerban, despre el fiind vorba, a murit în urma unui infarct. Pe lângă activitatea sportivă, acesta avea o firmă de tractări auto și muncea foarte mult. M.S.

”În urmă cu 2 ore am aflat cu adâncă tristețe despre vestea morții subite a camaradului nostru Alberto Șerban, la vârsta de numai 26 de ani! Încă de mic a fost mereu în preajma echipei noastre de fotbal, un copil cu o educație aleasă, deși a crescut în cea mai mare parte a vieții sale fără dragostea maternă. A fost un copil frumos, foarte cuminte și sociabil, săritor atunci când apelai la ajutorul lui. Din păcate, câteodată viața este de neînțeles pentru mulți dintre noi, iar în astfel de momente rămânem uluiți de tragismul ei. Suntem alături de familia îndoliată, căreia ii dorim multă putere sufletească să treacă peste acest moment greu. Alberto, așa cum îl știm toți, va rămâne cu siguranță o amintire frumoasă și dragă în amintirea tuturor celor care l-am cunoscut. Dumnezeu sa-l odihnească”, este mesajul transmis pe pagina sa de Facebook de către  primarul comunei Bradu Dan Stroe,

Alberto Șerban a urmat cursurile Facultății de Educație Fizică din cadrul Universității din Pitești. În anul 2015 a devenit arbitru stagiar, în același an a fost promovat ca arbitru la categoria a II-a și în 2017 ca arbitru de categoria I.

După aflarea tristei vești, mai multe cluburi sportive au transmis mesaje de condoleanțe.

”În aceste momente de grea încercare , Clubul FC PITEȘTI 2008 , își exprimă profunda îndurerare , la trecerea fulgerătoare in neființă a tânărului arbitru Alberto Șerban.
Sincere condoleanțe familiei !
Dumnezeu să te odihnească Alberto !”, a transmis FC Pitești 2008.
”Lumea fotbalului din Argeș a pierdut prea repede un tânăr arbitru…. Dumnezeu să te ierte și să te aibă în pază Alberto (Șerban)…. Un arbitru tânăr cu o personalitate aparte. Păcat”, au scris pe contul de socializare reprezentanții AFCS Cetățeni.