Alexandru Pelici nu mai este antrenorul echipei FC Argeș!

1

Înfrângerea de sâmbătă, de la Mioveni, cu Chindia Târgoviște, scor 0-2, din etapa a patra a ligii secunde, i-a fost fatală antrenorului Alexandru Pelic. La câteva ore după acest eșec, FC Argeș a anunțat că tehnicianul nu va mai continua pe banca tehnică a alb-violeților, însă va rămâne în cadrul grupării din Trivale
„Clubul FC Argeș anunță oficial că începând de astăzi, Alexandru Pelici nu va mai continua să ocupe poziția de antrenor principal al echipei noastre. Menționăm totuși că lui Alexandru Pelici i se va atribui în perioada imediat următoare o altă funcție în organigrama clubului FC Argeș.
Ne asigurăm suporterii că vom face tot ce ne stă în putință pentru a ne îndeplini obiectivul propus, respectiv revenirea la finele acestui sezon pe prima scenă a fotbalului românesc. Vă mulțumim pentru susținere!” a fost anunțul făcut de clubul FC Argeș.

Încep discuțiile pentru numirea noului tehnician

Managerul sportiv Răzvan Tunaru a anunțat că echipa va fi condusă de Eugen Beza, secundul lui Pelici, până la numirea unui nou tehnician: ”Miercuri, în Cupă, și duminică, la Metaloglobus, echipa va fi condusă de Eugen Beza. După aceea, rămâne sa stabilim exact detaliile. Așa s-a discutat la momentul acesta, vedem apoi ce va fi. Sunt mai mulți antrenori pe listă, e și Nicolae Dică, vom anunța după meciul cu Metaloglobus”, a precizat oficialul argeșean pentru Gazeta Sporturilor. M.D.

1 COMENTARIU

  1. Turnare ia-l pe STANCIU SI ALEXE de mână și plecați , dativă demisia aveți bun simț dacă GENTEA nu are să vă demită. NESIMȚIREA ESTE URIAȘĂ LA VOI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.