Facebok și Instagram cu bani

0

Meta Platforms are în vedere versiuni plătite ale Facebook şi Instagram care nu ar avea publicitate pentru utilizatorii din Uniunea Europeană. Cei care vor plăti pentru abonamente Facebook şi Instagram nu ar vedea reclame în aplicaţii. Acest lucru poate ajuta pe Meta să evite preocupările legate de confidenţialitate şi alte analize din partea autorităţilor de reglementare din UE, oferind utilizatorilor o alternativă la serviciile cu reclame ale companiei, care se bazează pe analizarea datelor oamenilor, au spus sursele. Meta va continua să ofere versiuni gratuite de Facebook şi Instagram cu reclame în UE. MOmentan, nu este clar cât ar costa versiunile plătite ale aplicaţiilor sau când le-ar putea lansa compania.

Pasaje subterane pe sub DN-uri

Și în județul Argeș ar putea fi construite mai multe pasaje subterane pietonale în localitățile traversate de Drumurile Naționale. Inițiativa vine din partea Ministerului Transportuilor care duce o bătălie cu pietonii care îşi riscă viaţa şi traversează drumurile naţionale prin locuri nepermise. Pentru început pasajele vor apărea în aşa numitele puncte negre de pe şosele ţării, adică în localităţi traversate de drumuri naţionale intens circulate, adică cel mai probabil pe DN 1 și DN 2, în localităţile de lângă Bucureşti. Construcţia acestor pasaje va începe cel mai devreme anul viitor. Acum se pregătesc licitaţiile pentru studiile de fezabilitate.

Prețul alimentelor de bază, rămâne plafonat

Măsura plafonării adaosului comercial la alimentele de bază va fi prelungită, a anunțat premierul Marcel Ciolacu. Acesta a precizat că cele 14 produse alimentare de bază vor avea un preț plafonat până la finalul anului. Noul act normativ ar urma să intre în vigoare în cel mai scurt timp. Asta înseamnă că până la sfârșitul lui 2023 vom avea o OUG cu privire la plafonarea prețurilor la alimentele de bază. „Am vorbit la Bruxelles şi despre prelungirea ordonanţei cu plafonarea preţurilor la produsele agricole şi alimentare. Am văzut cu ce propunere a venit statul francez, cu un acord pe 5.000 de produse. Noi am avut o ordonanţă care a vizat doar 14 produse. O vom prelungi, această ordonanţă, până la sfârşitul anului. Cred că trebuie să intrăm într-o practică europeană, să avem un acord cu producătorii şi cu retailerii”, a declarat Marcel Ciolacu. S.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.