FC Argeș Basketball își prezintă astăzi lotul

0

În acest week-end, Sala Polivalentă Pitești Arena va găzdui ediția cu numărul 7 a Memorialului „Georgel Ziguli”. Turneul ce îi poartă numele regretatului conducător și antrenor din orașul nostru se va disputa astăzi și mâine în noua casă a baschetului piteștean.
La eveniment sunt așteptate alte două formații angrenate în Liga Națională, respectiv Rapid București și CSM Corona Brașov. De asemenea, la turneu participă Spartak Pleven, din Bulgaria, echipă participantă în cupele europene.
Prima semifinală va avea loc vineri, cu începere de la ora 18:00, între Rapid și Pleven. De la ora 20:15, alb-violeții înfruntă Brașovul. Înaintea începerii meciului cu brașovenii, piteștenii își vor prezenta lotul de jucători cu care vor aborda noul sezon competițional, programat să ia startul în perioada 15-17 septembrie, cu faza I a Cupei României. În Grupa A a competiției, alb-violeții vor întâlni la Pitești pe Rapid București și CSM Târgu Jiu. Finalele Memorialului Georgel Ziguli vor avea loc sâmbătă(finala mică – ora 18:00, finala mare – ora 20:15). Intrarea spectatorilor la eveniment este liberă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.