Simone Tempestini, aproape de un nou titlu!

0

Simone Tempestini, campionul naţional en titre, a câştigat, duminică, Raliului Iaşului, a şasea etapă din Campionatul Naţional de Raliuri Betano. 65 de echipaje s-au întrecut la Iași pentru supremația pe șosele, la start fiind prezente și 5 echipaje internaționale din Turcia, Slovacia, Bulgaria, Franța și Italia.
Echipajul Simone Tempestini/Sergiu Itu (Skoda Fabia Rally 2 Evo) a fost cronometrat cu timpul de 01 h 06 min 57 sec 6/10, fiind urmat de un alt echipaj de la Napoca Rally Academy, Bogdan Marişca/Karoly Borbely (Skoda Fabia Rally 2), la 01 min 28 sec 4/10. Podiumul a fost completat de Sebastian Barbu/Bogdan Iancu (Skoda Fabia Rally 2 Evo), la 01 min 59 sec 7/10 de învingători. Cu această victorie, Simone Tempestini şi-a consolidat poziţia de lider în clasamentul general al piloţilor, fiind urmat de Sebastian Barbu. Astfel, cu un podium într-una din cele două runde rămase până la final, Tempestini va egala recordul istoric deținut de Titi Aur, de 8 ori campion național. Ultimele două etape ale sezonului sunt Raliul Clujului (30 septembrie-1 octombrie) şi Tess Rally Braşov (27-29 octombrie).

Piteșteanul Porcișteanu, locul 1 la Grupa N

Piteșteanul Vali Porcișteanu și Dan Dobre (Mitsubishi Lancer Evo IX) au obtinut un nou succes în lupta modelelor din Grupa N – câștigând 4 probe din cele 7, urmați de Vlad Cosma și Florin Dorca, respectiv Răzvan Nechifor și Dorin Pulpea. Frații Norbert și Francesca Maior (Peugeot 208 Rally4) au dominat competiția automobilelor cu tracțiune pe puntea față și s-au impus lejer în fața echipajului Cristian Sugar/Vlad Colceriu, ce au fost urmați, la rândul lor, de David Tarța și Aurel Mihail Sandu. Același podium a fost și la RC4. La RC5 s-au impus Teodor Găină si C-tin Tudose, urmați de cei doi Sebastian, Scîrlet și Itu senior, respectiv Mircea Samuil și Călin Maier. Popa Paul și Tudor Mîrza au castigat la RC5N, urmați de Alex Cazacu și Levente Csegzy, iar Silvan Mihai Cimpoeșu și Sorin Colceriu. La SSV sezonul continuă foarte bine pentru perechea Adrian Baciu/Ciprian Solomon (Can-Am Maverick X3 X RC Turbo), care a obținut victoria clasei în fața echipajului Antal Bíró/Tamás Sprencz. Cristian Sugár și Vlad Colceriu s-au impus la categoria juniorilor, urmați de Șerban-Matei Badea/Pop Alina Bianca și Sebastian Scîrleț și Sebastian Itu. M.D.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.