Un minor și-a tâlhărit bunica!

0

Un minor, în vârstă de 17 ani, scăpat de sub control, a ajuns să își atace bunica pentru a face rost de bani. Adolescentul a fost reținut sub acuzația de tâlhărie din cauză că, atunci când a comis fapta, a fost violent. A fost reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore și ieri a părăsit arestul. 
Zi de 13, zi cu ghinion pentru un adolescent în vârstă de 17 ani, care a ajuns în arestul IPJ Argeș sub acuzația de tâlhărie. El a fost cercetat de polițiștii Biroului Investigații Criminale Pitești sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești după ce a fost reclamat de bunică. ”Din cercetări, s-a stabilit că, în ziua de 07 septembrie a.c., tânărul ar fi deposedat, prin acte de violență, un membru al familiei, de un telefon mobil. După administrarea probatoriului, tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca, în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive”, au transmis reprezentanții IPJ Argeș.

A vândut telefonul!

Din anchetă a reieșit să tânărul care locuia împreună cu bunica, în vârstă de aproximativ 70 de ani, a cerut bani. Când a văzut că aceasta nu vrea să-i dea, a devenit violent și i-a luat telefonul în valoare de 700 de lei. Femeia a vrut să-și recupereze aparatul dar nepotul a îmbrâncit-o și a plecat cu el. Telefonul a fost vândut. Ieri după ce i-a expirat ordonanța de reținere, adolescentul a fost eliberat. Împotriva lui a fost luată măsura controlului judiciar. M.Sandu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.