Bătrână violată de un criminal

0

Clipe de coșmar pentru o femeie în vârstă de 80 de ani, din comuna Moșoaia care a fost bătută, violată și sechestrată de un bărbat în vârstă de 62 de ani. Agresorul a ademenit-o în curte sub un pretext. De cum a ajuns în ogradă s-a dezlănuit iadul pentru octogenară. Bărbatul a fost eliberat condiționat din închisoare în 2018 El a fost condamnat la 15 ani închisoare după ce și-a omorât concubina în bătaie.
Polițiștii Biroului de Investigații Criminale Pitești au fost sesizați marți, de rudele unei femei, în vârstă de aproximativ 80 de ani, din comuna Moșoaia care reclamau că bătrâna ar fi fost violată, bătută și sechestrată timp aproximativ 17 ore. Oamenii îl indicau drept autor pe un bărbat în vârstă de 62 de ani care îngrijește de un imobil din localitate.
Victima a fost audiată de oamenii legii și a povestit traumele suferite. Totul s-a petrecut pe data de 17 septembrie după-amiază, când individul a văzut-o pe drum și i-a propus să meargă la el în curte să îl ajute să culeagă niște prune. I-a spus că o va plăti, ba mai mult o să-i dea și niște haine de pomană. Deși nu îl cunoștea, victima a acceptat.

Sechestrată 17 ore

De cum a intrat în ogradă a fost luată la bătaie de individul care a târât-o în casă. Acolo, a încuiat ușa și lovind-o a obligat-o să întrețină relații sexuale cu el.
Nici după ce și-a satisfăcut poftele nu a lăsat-o să plece. Astfel, biata femeie a fost ținută sechestrată în imobil timp de peste 17 ore.A doua zi dimineață, pe data de 18 septembrie a fost lăsată să plece.
De rușine, când a ajuns acasă, femeia nu le-a spus copiilor ce a pățit. Abia marți, pe 19 septembrie când au început să i se vadă vânătăile pe trup fiul a insistat să afle ce a pățit și atunci i-a povestit drama trăită, fiind sesizată Poliția.
”În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de viol și lipsire de libertate în mod ilegal, conform art. 218 și 205 din Codul Penal. După administrarea probatoriului, în ziua de 19 septembrie, bărbatul de 62 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță. În ziua de 20 septembrie, cel în cauză a fost prezentat de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești în fața instanței competente, iar Judecătoria Pitești a dispus arestarea preventiv pentru 30 de zile”, au transmis reprezentații IPJ Argeș.
Agresorul este Marian B., de 62 de ani. Avea o înțelegere cu proprietarul casei să îngrijească de imobilul care nu este locuit fiind doar o reședință. Bărbatul este recidivist. El a fost arestat pentru comiterea infracțiunii de lovituri cauzatoare de moarte, în marie 2009, după ce și-a ucis concubina în bătaie. În același an a fost condamnat la 15 ani închisoare. A ispășit din pedeapsă aproape 10 ani fiind eliberat condiționat spre sfârșitul anului 2018. M.Sandu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.