În comă după ce a traversat neregulamentar!

0

Un grav accident rutier a avut loc pe Calea Drăgășani, din Pitești, miercuri seară. O femeie în vârstă de 45 de ani, a ajuns la spital în comă după ce a fost lovită de un BMW. Victima traversa prin loc nepermis, fără să se asigure când a avut loc accidetul. Trecerea de pietoni era la circa 50 de metri distanță de locul unde femeia a fost făcută una cu pământul. M.S. Foto Info Trafic Pitești
Polițiștii Biroului Rutier Pitești, cei care au efectuat cercetările la fața locului, au stabilit că Florin C. un bărbat de 34 de ani, din Găești, județul Dâmbovița, care conducea un autoturism BMW pe strada Calea Drăgășani din municipiul Pitești, din direcția Pitești spre Moșoaia, a accidentat-o pe Mariana Florina M., de 45 de ani.
Din primele verificări reiese că femeia traversase prin loc nepermis, fără să se asigure.
Accidentul a avut loc între magazinul Lidl și restaurantul Capitol. Femeia ar fi avut de mers în jur 50 de metri până la trecerea de pietoni, din fața restaurantului, dar a ales să traverseze neregulamentar.
După impact, victima a rămas întinsă pe asfalt și a fost preluată de un echipaj al Serviciului de Ambulanță în stare e inconștiență. Victima a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență Pitești. Avea fractură de claviculă, traumatism cranio cerebral și era în comă. A fost internată la Secția de Anestezie și Terapie Intensivă. Femeia rănită grav este cunoscută ca persoană fără adăpost și obișnuia să stea în zona în care a avut loc accidentul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.