Elev rănit în accident de motocicletă!

0

Ieri, o șoferiță, care nu a cedat trecerea, a rănit un motociclist, în vârstă de 17 ani, care urca panta pe lângă Muzeul Județean, din Pitești. Adolescentul, elev la Liceul Astra, a fost rănit ușor. El a suferit contuzii și a fost transportat la Spitalul de Pediatrie.
Accidentul a avut loc în intersecția străzii Teilor cu bulevardul Eroilor, în apropiere de Muzeul Județean. Polițiștii Biroului Rutier Pitești au stabilit că Alina I. de 30 de ani, din Pitești, care conducea un autoturism Volkswagen pe strada Teilor și se îndrepta către bulevardul Eroilor nu a cedat trecerea și a pătruns în intersecție lovind motocicleta condusă de Robert N, de 17 ani, din comuna Mălureni, elev la Liceul Astra din Pitești, care urca panta mergând către stadion. În urma coliziunii, adolescentul a fost rănit și a fost preluat de un echipaj SMURD.
Avea contuzii toracice și suspiciune de fractură la piciorul drept. A fost transportat la Spitalul de Pediatrie Pitești, acolo unde în urma investigațiilor nu s-a confirmat fractura. În timpul cercetărilor, polițiștii rutieri au stabilit că minorul era deținător de permis categoria A, iar motocicleta pe care o conducea era o Yamaha cu capacitate cilindrică de 124 cmc, categorie corespunzătoare permisului pe care îl deținea.
Ambii conducători au fost testați cu etilotestul rezultatul fiind negativ cu privire la consumul de alcool. Oamenii legii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. M.Sandu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.