Eroii țării, onorați la Mioveni

0

Subfiliala Mioveni a Asociației Naționale Cultul Eroilor „Regina Maria” a sărbătorit 15 ani de la înființare, marcând astfel o importantă etapă în eforturile lor de a onora și a prețui memoria eroilor naționali. S.M.
Într-o atmosferă de respect și recunoaștere a sacrificiului celor care și-au dat viața pentru apărarea țării, evenimentul a reunit foste cadre militare, reprezentanți ai societății civile, ai administrației publice locale, dar și ai veteranilor de război.
Au fost prezentate cele mai importante activități organizate în cadrul subfilialei, dar și proiectele viitoare, care includ inițiative pentru educarea tinerilor în spiritul valorilor patriotice și organizarea de evenimente comunitare menite să mențină vie amintirea eroilor.
Într-un gest de recunoaștere a contribuției semnificative a Subfilialei Mioveni, președintele col (r) Dumitru Voiculescu a primit o plachetă de apreciere din partea primăriei Mioveni și o diplomă din partea conducerii filialei județene.
Cu o activitate mult mai îndelungată decât cifra oficială aniversată astăzi, Subfiliala Mioveni a Asociației Naționale Cultul Eroilor „Regina Maria” rămâne dedicată scopului său de a perpetua amintirea și legătura cu eroii locali care și-au sacrificat viața pentru țară.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.