Agresorul sexual din autobuz, trimis în judecată

0

Un bărbat în vârstă de 56 de ani, din Călinești a fost trimis în judecată, la mai puțin de două săptămâni de la comiterea faptei, pentru agresiune sexuală. În timp ce se afla într-un autobuz Publitrans, acesta și-a scos bărbăția și a atins o minoră pe picior. Totul s-a petrecut în văzul călătorilor care, în loc să sune la 112 s-au făcut că nu văd ce se petrece. Fata a fost cea care a sesizat autoritățile după ce a coborât la prima stație. M.Sandu
Polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale Pitești au instrumentat dosarul sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești. Imaginile surprinse de camerele de supraveghere ale autobuzului sunt probe în dosar. Pe filmări se văd scenele revoltătoare la care a fost supusă minora. Pe numele bărbatului a fost întocmit dosar penal săvârșirea infracțiunilor de agresiune sexuală și ultraj contra bunelor moravuri. Întâmplarea a avut loc pe 14 septembrie, când fata în vârstă de 15 ani a urcat în autobuz pentru a merge acasă. Bărbatul, cu părul cărunt, s-a apropiat de ea. S-a descheiat la pantaloni și a atins-o cu organul pe picior. După ce a fata a sunat la 112 bărbatul a fost identificat ca fiind Nicolae Ț, de 56 de ani, din comuna Călinești. Reamintim că în ziua de 15 septembrie bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, ulterior fiind prezentat, de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești, în fața instanței, care a dispus măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.
Cercetările au fost finalizate iar Nicolae Ț. a fost trimis în judecată. Dacă va fi găsit vinovat el riscă o pedeapsă cu închisoarea de la 2 la 7 ani și va fi înscris în Registrul Agresorilor Sexuali.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.