Concurs de tactică și intervenție aniteroristă

0

Jandarmeria Argeș organizează în perioada 02-06 octombrie a.c. o competiție tactică destinată structurilor speciale și de intervenție antiteroristă. Concursul se va desfășura în județul Dâmbovița și vor participa reprezentanți de la 23 de inspectorate din țară. M.S.
Competiția “Blue Warriors” – Pistol Challenge se află la a V-a ediție și se desfășoară la Centrul de Perfecționare a Pregătirii Cadrelor Jandarmi Ochiuri din județul Dâmbovița, sub îndrumarea locotenent-colonelului Bogdan Aldea, comandant de detașament la IJJ Argeș și instructor de tir. Jandarmeria Argeș este organizator pentru prima dată al acestui concurs, până anul trecut, competiția fiind organizată de I.J.J. Bihor, acolo unde lucra locotenent-colonel Bogdan Aldea acesta fiind inițiatorul concursului.
Participă 23 de inspectorate din țară
”Activitatea reunește camarazi din cadrul Jandarmeriei Române, Poliției Române, Serviciului Român de Informații și Ministerului Apărării Naționale și are ca obiective: evaluarea și autoevaluarea nivelului de pregătire, consolidarea pregătirii profesionale și crearea unor relații de colaborare bazate pe camaraderie. Jandarmeria Argeș este preocupată în permanență de pregătirea profesională a cadrelor, iar prin organizarea unor astfel de activități ne propunem să consolidăm colaborarea dintre instituția noastră și alte structuri din compunerea Sistemului Național de Apărare, Ordine publică și Securitate Națională”, a transmis, într-un comunicat de presă, Luiza Maria Ciobănescu, purtător de cuvânt al Jandarmeriei Argeș. În cadrul concursului vor participa reprezentanții a 23 de inspectorate din țară, fiecare având câte doi concurenți. Întrecerea se va desfășura individual, nu pe echipe.
Organizatorii au ales ca spațiu de desfășurare Centrul de Perfecționare a Pregătirii Cadrelor Jandarmi Ochiuri din județul Dâmbovița datorită poligonului care este performant dar și pentru spațiile de cazare de care dispune centrul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.