Eugen Beza și-a dat demisia!

2
  • FC Argeș a rămas fără antrenor

Eșecul cu CSA Steaua, scor 1-3, însă mai ales modul în care s-au prezentat jucătorii săi în acest meci, cu un singur șut pe poartă, venit în minutul 90+3, când s-a și înscris, l-a determinat pe Eugen Beza să demisioneze de la FC Argeș, unde rămăsese ca antrenor interimar și apoi ”principal” după demiterea lui Alexandru Pelici.
La o zi distanță după înfrângerea din Ghencea, Eugen Beza a anunțat că și-a dat demisia, motivându-și decizia cu faptul că nu poate trece peste evoluția echipei din meciul cu Steaua!
”Nu pot să trec peste ce s-a întâmplat ieri la meciul cu Steaua, echipa nu pierduse de câteva etape, am jucat bine cu Șelimbăr, am câștigat clar la Alexandria și cu Dej, dar eu simt că poate e nevoie de altcineva. Am venit aici cu inima împăcată, m-am atașat de FC Argeș, n-am ce să-i reproșez domnului primar de la Pitești, a fost alături de mine. Pur și simplu mi-e greu să trec peste prestația noastră din meciul cu Steaua”, a spus Eugen Beza în emisiunea Fluier Final de la Sport Total FM.

Bilanțul lui Beza pe banca piteștenilor

Aventura antrenorului sibian în vârstă de 45 la gruparea din Trivale a durat aproximativ trei luni și jumătate, perioadă în care a fost mai întâi antrenor secund și analist video în stafful lui Alexandru Pelici și apoi antrenor interimar după demiterea timișoreanului și apoi ”principal”.
Cu Beza antrenor, Argeșul a înregistrat un eșec rușinos în Cupa României, 0-1, cu FC Bihor Oradea, formație de Liga 3, apoi, în campionatul Ligii 2, două victorii (2-0 cu Unirea Dej și 4-0 la CSM Alexandria), două egaluri (1-1 la Metaloglobus și 0-0 cu CSC Șelimbăr) și o înfrângere (1-3 la Steaua). Primul eșec în campionat l-a determinat pe sibian să demisioneze.
În ultimele patru meciuri (cu Dej, Alexandria, Șelimbăr și Steaua) a avut statutul de antrenor principal. Beza a mai antrenat două echipe ca antrenor principal în cariera sa, pe FC Hermannstadt, pe care a preluat-o pe final și cu care a retrogradat din prima ligă, și pe CSC Șelimbăr, în Liga 2 (iunie 2021 – noiembrie 2022).

2 COMENTARII

  1. Aud că avem antrenor,ar fi o numire de prestigiu,Neagoe.Să fie într-un ceas bun,sper să aibă posibilitatea de a duce echipa în.play off.Succes,Eugen Neagoe!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.