Minorul din CTF Găvana trimis în judecată

0

Un adolescent, în vârstă de 17 ani, instituționalizat într-un centru pentru minori, va fi judecat după ce ar fi amenințat-o pe șefa centrului CTF Găvana și pe fiica acestia. De asemenea ar fi avut un comportament violent și asupra uneor minore din centru și a amenințat o educatoare. M.S.
Polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale Pitești, cei care au instrumentat dosarul, au finalizat cercetările aflate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești. Din cercetări s-a stabilit că adolescentul în vârstă de 17 ani, care se afla într-un centru pentru asigurarea măsurilor de protecție socială pentru minori, ar fi agresat alți doi minori, instituționalizați în același centru. De asemenea, aceta ar fi ameninat-o pe cea care la acea dată era șefa centrului și pe o educatoare. Ulterior șefa centrului și-a dat demia temându-se pentru viața ei și a fiicei sale. Pe data de 16 iunie, după administrarea probatoriului, minorul de 17 ani a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, ulterior fiind dispusă cercetarea acestuia sub măsura preventivă de control judiciar pentru 60 de zile, printre obligațiile stabilite fiind și cele de a nu se apropia la mai puțin de 100 metri, respectiv de a nu lua legătura, direct sau indirect, cu persoanele vătămate sau cu matorii.
Dosarul privind săvârșirea infracțiunilor de loviri sau alte violențe, violarea vieții private, precum și amenințare, a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de trimitere în judecată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.