Poate să înceapă modernizarea Transfăgărașanului

0

A fost desemnat câștigătorul contractului pentru Elaborarea Documentatiei de avizare a lucrărilor de modernizare a DN &C – Transfăgărășan, între km 104 și km 130,8. S.M.
Astfel, Compania Rutier Conex XXI SRL are la dispoziție 8,4 milioane de lei (fără TVA) și 12 luni pentru a finaliza contractul. Se dorește astfel aplicarea de soluții tehnice care să permită circulația în condiții de siguranță pe Transfăgărășan pentru o perioada cât mai lungă din an, între Piscul Negru și Cabana Bâlea Cascadă. Contractul, finanțat prin Programul Transport 2021-2027, va putea fi semnat după expirarea perioadei de depunere a eventualelor contestații și respectiv după soluționarea acestora.
După cum am mai informat, 3 oferte au fost depuse pentru realizarea documentatiei tehnice necesare scoaterii la licitatie a lucrarilor de modernizare a Transfagarasanului (DN7C), unul din cele mai frumoase drumuri din Romania.
Cei trei ofertanti care concureaza pentru acest contract de proiectare (SF) a sectorului cuprins intre km 104 si km 130+800, au fost: RUTIER CONEX XXI S.R.L., SPECIALIST CONSULTING SRL, TOTAL BUSINESS LAND SRL.
Circulatia pe Transfagarasan (DN7C) a fost redeschisa pe 21 iunie, intre Piscul Negru (km 104) si Cabana Balea Cascada (km 130+800).
Durata contractului de proiectare este de 12 luni, din care 9 luni pentru elaborarea documentatiei de avizare a lucrarilor de interventii.
Contractul prevede adoptarea unor solutii tehnice corespunzatoare pentru ca circulatia sa fie deschisa pe o perioada cat mai lunga a anului pe sectiunea dintre Piscul Negru si Cabana Balea Cascada.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.