Bărbatul accidentat de un pilot de raliu, transportat cu elicopterul SMURD!

0

Un spectator care asista la Trofeul Campulung, ultima etapă din cadrul Campionatului Național de Viteza in Coasta, a fost accidentat de o masina de concurs. M.D.

Bărbatul a fost stabilizat de personalul medical de la Spitalul Municipal Câmpulung și, în aceste momente, este așteptat să sosească un elicopter SMURD pentru a-l transfera la un spital din Capitală.

Vă reamintim că în a treia manșă de antrenamente, într-un viraj de stânga, Claudiu Ciucă, pilotul cu numărul de concurs 83, a frânat târziu și mașina a intrat într-o zonă interzisă publicului.
Mașina de concurs s-a oprit într-o altă mașină care era parcată la aproximativ 30-40 de metri de axa drumului, accidentând un spectator care nu a respectat indicațiile de securitate și a rămas totuși în acea zonă.
Este primul incident auto în care este implicat un spectator în cele 12 ediții ale competiției organizate la Câmpulung, pe traseul Lerești-Voina.
Organizatorii reiterează apelul către publicul spectator să respecte întocmai indicațiile de securitate, având în vedere că sportul automobilistic poate periculos și nerespectarea indicațiilor personalului de securitate îi poate pune în situații grave.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.