Șoferul beat a lovit echipajul Poliției Locale

0

Ca într-o cursă cu obstacole, un șofer băut a lovit, în drumul lui, mai multe mașini, inclusiv un echipaj al Poliției Locale Pitești care încerca să-l oprească. Bărbatul a fost imobilizat și încătușat fiind predat polițiștilor de la Serviciu Rutier Pitești. 
Un bărbat, în vârstă de 63 de ani, din comuna Poiana Lacului, conducea ieri, în jurul orei 14.00, pe bulevardul Petrochimiștilor, o autoutilitară mergând dinspre A 1 către centrul Piteștiului. Bărbatul a lovit în trafic două mașini și nu a oprit, continuând cursa nebună. Conducătorii auto au pornit în urmărirea lui și au solicitat sprijinul unui echipaj de la Poliția Locală Pitești. ”Pe strada Basarabia, în încercarea de a opri autoutilitara, echipajul poliției locale a fost acroșat de aceasta, iar conducătorul auto a devenit recalcitrant, motiv pentru care a fost imobilizat și a fost solicitat sprijinul unui echipaj din cadrul Biroului Rutier Pitești. Polițiștii rutieri ajunși la fața locului l-au testat pe bărbatul de 63 de ani, aparatul etilotest indicând o valoare peste limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat. Având în vedere aceste aspecte, bărbatul a fost condus la o unitate medicală, în vederea recoltării de probe biologice de sânge, pentru stabilirea alcoolemiei”, au transmis reprezentanții IPJ Argeș.
Conducătorul auto avea o concentrație de 0,91 mg/l alcool pur în aerul expirat. Se pare că în afara celor trei autoturisme lovite în oraș, ar mai fi lovit o mașină și pe autostrada București –Pitești. Pe numele lui a fost întocmit dosar penal pentru coducerea unui autovehicul sub influența alcoolului. M.Sandu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.