Doar remiză cu Concordia și tot pe locul 6!

0
  • Liga 2, Etapa 11: CS Mioveni – Concordia Chiajna 1-1

CS Mioveni a remizat sâmbătă pe propriul teren, 1-1 cu Concordia Chiajna. Meciul a contat pentru etapa 11-a din Liga 2.
Galben-verzii au fost în multe momente peste adversary dar au fost impreciși în fața porții. De partea cealaltă, ilfovenii cu foarte mulți jucători cu experiență pe teren, a marcat la prima fază de poartă, la o eroare a portarului Croitoru care a respins greșit la un corner, mingea șutată apoi de adversary din dreapta fiind deviate nefericit în propria poartă din 6 m.
Oaspeții au mai avut în prima repriză o bară, în timp ce Mioveniul a cerut un penalty în primele minute și a avut două reluări periculoase pe lângă, ale lui Garutti după cornere.
În primul sfert de oră Concordia a mai avut două faze de poartă după care argșenii au forțat și au reușit egalarea. Alte două posibile penaltyuri au mai avut gazdele în partea a doua, dar arbitrul nu a dat nimic dar și o ocazie mare a lui Coșereanu care nu a putut deviat decisiv după ce a rămas singur cu portarul.
CS Mioveni se mulțumește doar cu un punct după acest joc, important de altfel în economia clasamentului , iar etapa următoare întâlnește tot acasă, o echipă mai slab cotată, nou-promovata CS Tunari.

CS Mioveni: Fl. Croitoru – Gogor, Ignat, R. Garutti, Șerbănică (cpt.) – Andr. Trașcu (Bolohan 78′), D. Toma, Cărăruș (Duțan 61′) – Guțea, Massaro (Coșereanu 61′) – Mih. Costea (Tincău 61′)
Rezerve: Val. Sima – Văsălie, M. Iordache, Pleșa, Căprescu
Antrenor: Constantin Schumacher

Concordia Chiajna: Oncescu – Stănică, D. Ispas, Gerson, Dumbravă – R. Lazăr (Hlistei 78′), D. Codrea – Torje, Tucaliuc (Ad. Popa 26′), Burcea (Ghimfuș 78′) – Ad. Bălan
Rezerve: Ciontoș – Corbu, Fl. Achim, P. Pîrvulescu, Al. D. Pop, R. Moise
Antrenor: Erik Lincar

Cum s-au marcat golurile:
♦ Min 9 0-1 Croitoru iese greșit din poartă și deviază greșit un corner, în stânga sa, Denis Ispas își depășește adversarul și are un șut-centrare din 7 metri central, în forță, iar mingea sare din Croitoru și Garutti în plasă
♦ Min 62 1-1 Duțan centrează de pe stânga, Ion Cărăruș reia din careu pe jos, un demivole, și egalează

Filmul meciului
♦ Min 3 Costea, lansat în careu pe dreapta, cade talonat de adversar, cere 11 metri, dar nu se dă nimic
♦ Min 9 0-1
♦ Min 25 Garutti urcă cu mingea la picior și trage de la 30 de metri pe poartă, Oncescu reține
♦ Min 26 Lincar schimbă. Iese Cosmin Tucaliuc și revine pe teren Adrian Popa. Tucaliuc s-a accidentat după o contră la mijlocul terenului avută cu Massaro
♦ Min 30 Popa centrează de pe dreapta, Burcea se înaltă și reia cu capul din 6 metri în bara transversală
♦ Min 37 Massaro așează o minge pentru Trașcu, la 18 metri, fundașul trage puternic din prima puțin pe lângă țintă
♦ Min 42 Corner de pe stânga bătut de Massaro, Garutti se înaltă la prima bara și reia cu capul mult peste poartă
♦ Min 45 Corner de pe dreapta, centrează Massaro, iar Garutti reia din nou cu capul peste
♦ Min 55 Torje are un voleu din careu, paralel cu poarta
♦ Min 59 Oaspeții recuperează la jumătate, Burcea este lansat pe centru, driblează și trage de la 17 metri pe lângă poartă
♦ Min 62 1-1
♦ Min 66 Tincău intră în careu, este jenat din spate, cade, cere 11 metri, dar nu se dă nimic
♦ Min 77 Croitoru degajează lung, Gerson deviază slab pe spate, Coșereanu încearcă să profite și are în prima fază prim-planul, scăpând singur cu portarul, atinge balonul, dar minge se lovește de Oncescu și nu întră în plasă
♦ Min 78 Șerbanică trage pe jos de la 25 de metri, mingea sare din Adi Popa în mâna lui Stănica, în careu, dar arbitrul lasă jocul să continue.

Cărăruș la al doilea gol

Ion Cărăruș moldoveanul din lotul Mioveniului este la al doilea gol în tricoul galben verde. Mijlocașul central a marcat primul său gol în în victoria din deplasare de la Corvinul cu 2-0, el stibilind scorul final în minutul 90 după o acțiune personal. Acum, Cărăruș a finalizat din careu cu un șut din prima, un demivole, după o cntrare de pe stânga.

Banner de susținere

Jucătorii echipei CS Mioveni au intrat pe teren cu mesajul: ”Respectăm omul Ion Georgescu”. Primarul Mioveniului a fost reținut de DNA după ce a fost i s-a făcut flagrant de către DNA la începutul lunii octombrie și este urmărit pentru trafic de influență. La finalul meciului și antrenorul Schumacher a vorbit despre această situație spunând că se resimte în oraș lipsa edilului.

A cincea remiză

Egalul între CS Mioveni și Concordia Chiajna, 1-1 la Mioveni a fost al cincelea al argșenilor din acest sezon. În schimb, ilfovenii au înregistrat-o pe a patra. CS Mioveni are 17 puncte în clasament și a rămas pe locul 6, iar Concordia are 16 puncte și a căzut pe 8. S.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.