Tânăr cu BMW a lovit un pieton pe trotuar

0

Un accident rutier a avut loc ieri, pe strada Exercițiu, din Pitești, acolo unde un tânăr, în vârstă de 26 de ani, din comuna Vedea a pierdut controlul volanului și a ajuns cu mașina pe trotuar unde a rănit un pieton, în vârstă de 77 de ani. BMW-ul s-a oprit într-un stâlp de susținere a firelor electrice, pe care l-a rupt, apoi a lovit un Audi pe care l-a proiectat într-un Logan.
Ionel S., de 26 de ani, din comuna Vedea, conducea un BMW, cu numere de Polonia, mergând pe strada Exercițiu către sensul giratoriu de lângă magazinul Lidl. ”Din verificările preliminare, efectuate de polițiștii Biroului Rutier Pitești s-a stabilit că, un bărbat, de 26 de ani, din Vedea, care conducea un autoturism pe strada Exercițiu din Pitești, din direcția strada Traian către Războieni, în împrejurări ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a pătruns pe trotuar, unde a lovit un pieton, de 77 de ani, din Pitești, un stâlp de electricitate și un autoturism parcat, pe care l-a proiectat în alt autoturism parcat. În urma accidentului, bărbatul de 77 de ani, a fost transportat la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale.
Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că nu a consumat alcool”, au transmis reprezentanții IPJ Argeș. Pietonul rănit avea leziuni la față și la mâna dreaptă. BMW-ul scăpat de sub control a lovit un Audi și un Logan. Martorii spun că tânărul circula cu viteză și l-a un moment dat a frânat brusc, moment în care mașina s-a răsucit și a ajuns pe trotuar. Conducătorul auto susține că un alt șofer i-ar fi tăiat calea. La scurt timp după accident la fața locului au ajuns mai mulți susținători ai șoferului vinovat.
Pentru a se evita un conflict între aceștia și proprietarii mașinilor lovite , la fața locului s-au deplasat un echipaj din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Argeș și mai multe echipaje de poliție pentru a asigura ordinea publică. ”În cauză, va fi întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a produs”, au mai precizat reprezentanții IPJ Argeș. M.Sandu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.