62 de absolvenți și-au găsit serviciu la Bursa locurilor de muncă

0

Acum câteva zile, AJOFM Argeș a organizat Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți. La acțiunea care a avut loc la ”Mirage Events” din Pitești au participat 32 de agenți economici care au prezentat o ofertă de 786 de locuri de muncă vacante disponibile.
Meseriile cele mai solicitate de către angajatori au fost cele din industria auto, construcții civile și industriale, industria prelucrărilor mecanice, transporturi, servicii către populație și comerț. La această ediție au participat în jur de 350 de persoane aflate în căutarea unui loc de muncă. Pentru persoanele cu studii superioare au fost puse la dispoziție un număr de 116 posturi vacante, marea lor majoritate fiind destinate pentru profesia de inginer(inginer constructor, inginer producție, inginer calitate, ingineri mecanici, ingineri automatiști, ingineri proiectare etc) dar au fost solicitări și pentru economist, manager resurse umane sau consilier juridic – jurist.
În urma interviurilor de angajare, 62 de tineri absolvenți au fost selectați în vederea încadrării, agenția urmând să monitorizeze pe parcursul a 30 de zile situația încadrărilor în muncă prin contactarea agenților economici participanți. M.D.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.