Băut, și-a avariat mașina

0

Polițiștii au fost sesizați duminică cum că o mașină ar fi părăsit șoseaua și a ieșit în decor. Autoturismul era avariat, dar din fericire nimeni nu era rănit. În timpul cercetărilor oamenii legii au stabilit că șoferul era băut. Astfel se explică de ce nu a reușit să mențină direcția! 
Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Tigveni au fost sesizați cu privire la faptul că, în localitatea Poienarii de Argeș, a avut loc un eveniment rutier, soldat doar cu pagube materiale. O mașină a părăsit șoseaua și a ieșit în decor. La fața locului s-au deplasat polițiștii, care au depistat un bărbat de 34 de ani, din Voineasa, județul Vâlcea, care a condus autoturismul implicat în evenimentul rutier. Ionuț P. a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Coducătorul auto a fost dus la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. Pe numele lui a fost întocmit dosar penal pentru conducere sub influența alcoolului. M.Sandu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.