Testele COVID-19, negative!

0
0
  • Fotbaliștii de la FC Argeș au făcut al doilea test de coronavirus



25 de fotbaliști de la FC Argeș și membrii staff-ului tehnic au efectuat vineri dimineață cel de-al doilea test de coronavirus din cele trei obligatorii în perioada stagiului de pregătire centralizată, conform protocolului emis de Ministerul Sănătății.


Testarea a avut loc la hotelul la care piteștenii efectuează cantonamentul, fiind realizată tot de aceeași echipă de medici care i-a examinat pe jucători și săptămâna trecută. Alb-violeții au primit sâmbătă rezultatele celui de-al doilea test COVID-19, toate probele recoltate jucătorilor și membrilor staff-ului tehnic fiind negative. Conform protocolului emis de Ministerul Sănătății, cel de-al treilea test de coronavirus pe care piteștenii sunt obligați să îl facă, va fi efectuat vineri, în cea de-a 14-a zi de cantonament.
Crește intensitatea antrenamentelor
Până când va primi acordul autorităților de a face antrenamente colective, FC Argeș își continuă pregătirea la stadionul Nicolae Dobrin, în grupuri de câte 4 persoane, cu respectarea regulilor impuse de autorități. Antrenorul Ionuț Badea a anunțat că în această săptămână va crește intensitatea antrenamentelor, elevii săi urmând să efectueze și câte două ședințe de pregătire în anumite zile. Tehnicianul așteaptă cu mare nerăbdare momentul când va putea organiza antrenamente colective pentru a-și putea putea pune în practică ideile tactice, acesta fiind primul pas pentru a putea disputa și meciuri de verificare. M.D.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.