Mobilă făcută la comandă, de deținuți!

0
  • Un nou ”jucător” pe piața argeșeană

Un lucru mai puțin cunoscut, este acela că la Penitenciarul Colibași se prelucrează lemnul, aceasta fiind una dintre preocupările persoanelor private de libertate. Deținuții pot face la comandă mobilier. S.M.
Astfel, nu demult producția bugetară realizată împreună cu persoanele private de libertate era în plină expansiune, iar numărul comenzilor putea concura cu marii operatori economici. Însă, de-a lungul anilor, cererea pieței a scăzut constant. Cu toate acestea la Penitenciarul Colibași noua echipă managerială este una ambițioasă, care și-a propus să restabilească vechea producție, instituția fiind pregătită să reintre în producție și ”să concureze” cu alți producători din domeniul prelucrării lemnului. În acest sens, Penitenciarul Mioveni va extinde punctul de lucru al Producției Bugetare și va integra mai multe persoane private de libertate în activitățile atelierului de tâmplărie din interiorul pușcăriei.
Pentru a plasa o comandă, este nevoie de o poză a produsului dorit, de material lemnos pentru realizarea acestuia, în cazul în care penitenciarul nu îl are deja și de un act de identitate din partea celui interesat pentru a încheia documentele. De asemenea, se acceptă comenzi atât de la persoane fizice, cât și de la persoane juridice. ”Suntem complet pregătiți și avem tot ce este necesar pentru a reînvia o producție de top în cadrul atelierului nostru de tâmplărie. Avem determinare, ambiție și perseverență și sunt convins că vom reveni în forță în domeniul muncii” ne-a declarat directorul Patric Ghebaru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.