Soția primarului s-a sinucis la 33 de ani!

0

Tragedie în comuna Boțești acolo unde, ieri dimineață, s-a stins din viață Ioana Laura Bunda, soția primarului Nicolae Mihai Bunda. Femeia, în vârstă de 33 de ani, suferea de depresie și și-a pus capăt zilelor. A lăsat în urmă trei băieți orfani de mamă. Cel care a sunat la 112 este chiar edilul. M.Sandu
Soții Ioana Laura și Nicolae Mihai Bunda au împreună 3 băieți. În ziua Sfinților Mihail și Gavriil, în casa lor a fost petrecere, cu prilejul zilei numelui primarului pe care l-au sărbătorit. Nimic nu prevestea nenorocirea ce avea să se întâmple. Se spune că ieri dimineață, Ioana Laura a dus copiii la școală, apoi s-a întors acasă. În jurul orei 10.00 l-ar fi sunat pe soțul ei. A fost ultima dată când edilul și-a auzit soția. După apel primarul a plecat acasă și a sunat la 112. Femeia a fost găsită spânzurată, se pare, de clanța ușii. O asistentă meficală a ajuns imediat acasă la edil și a încercat să-i acorde primul ajutor femeii. Ulterior a ajuns și ambulanța al cărei echipaj, din nefericire, a constatat decesul femeii. Vestea șocantă i-a tulburat profund pe localnici.

Suferea de depresie

Cazul a fost preluat de polițiști.” Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Topoloveni au fost sesizați prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112 cu privire la faptul că pe raza localității Boțești, o femeie de 33 de ani a fost găsită spânzurată. Din păcate, echipajele medicale au constatat decesul. Pentru asigurarea cadrului legal necesar verificărilor fost întocmit dosar penal conform art. 192 din Codul Penal, în care polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Orașului Topoloveni desfășoară cercetări, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni. Cauzele decesului urmează să fie stabilite prin efectuarea unei autopsii medico-legale”, au transmis reprezentanții IPJ Argeș. Se spune că Ioana Laura suferea de depresie, după ultima sarcină, și avea un tratament prescris de medic. Pe 28 februarie, soția edilului posta pe pagina ei de Facebook un citat al profesorului Lucian Cristescu. ”Nu există oameni răi, ci, doar oameni nefericiți, iar omul nefericit se exprimă cu răutate, cumva, să îl facă pe cel de lângă el să îi înțeleagă durerea lui, să fie ajutat. Este un strigăt de ajutor.”
Mesaj de condoleanțe
Imediat după ce s-a aflat vestea tragică o prietenă a acesteia a scris pe contul de socializare. ”Nu am cuvinte sa spun cât de mult te-am apreciat și te-am prețuit ca om,ca femeie,ca mama și ca soție devotata familiei tale…Coaforul a fost pasiunea și visul tău pe care nu ai apucat sa ti-l împlinești…M-am bucurat nespus să te văd alături de noi, luni la seminar…nu m-aș fi gândit că n-am să-ți mai văd chipul tău blând niciodată.. Odihnă veșnică om bun…imi pare atât de rău… ”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.