Lucrările pe Drumul Expres, verificate amănunțit

0

Șantierele de pe Drumul Expres Pitești – Craiova au fost verificate în acest week-end de directorul Companiei Naționale de Adminsitrare a Infrastructurii Rutiere. S.M.
Lucrurile văzute pe teren de autorități au fost îmbucurătoare, iar stadiul lucrărilor a fost despris pes curt de directorul CNAIR. Astfel, pe tronsonul I al drumului expres Craiova – Pitești, au început lucrările de organizare pentru finalizărea construcției celor 17,7 km dintre Craiova și Robănești. Termenul contractual este de 18 luni dar antreprenorul și-a asumat că va crește progresiv mobilizarea astfel încât să putem circula pe acest tronson la finalul anului 2024. Pe tronsonul III, stadiul lucrărilor a ajuns la aproape 90% și se lucrează intens pentru a pune în trafic la finalul acestui an toți cei 31,75 km dintre Valea Mare și Colonești. Lucrările pe tronsonul IV, Colonești – Oarja – Pitești, în lungime de 31,8 km, au ajuns la un stadiu fizic de aproximativ 50% și sunt convins că antreprenorul român se va mobiliza exemplar, astfel încât să se poată deschide circulația cât mai repede, la finalul 2024.
Astfel, există șanse reale ca la finalul anului 2024 românii să poată parcurge fără întrerupere cei 121 km ai drumului expres Craiova – Pitești.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.