A treia victorie în deplasare și din nou pe 4!

0
  • Liga 2, Etapa 13: Chindia Târgoviște – CS Mioveni 0-2

CS Mioveni a reușit în această etapă un nou rezultat bun, învingând în deplasare pe Chindia cu 2-0. Galben-verzii au acumulat 23 de puncte și au urcat din nou pe locul 4 în clasament.
Mioveniul a făcut un nou meci strategic excelent pentru o deplasare, lasându-și adversarul să aibă impresia că are controlul și lovind pe contraatac. Primele semne de slăbiciune ale gazdelor au fost vizibile încă din minutul 3, atunci când Trașcu a pătruns pe dreapta în careu, a centrat în forță în fața porții, dar Duțan a ratat incredibil din 2 m. A fost și faza care a anunțat golul din minutul 9, atunci când Șerbănică a urcat cu balonul la picior pe stânga a tras puternic din afara careului, portarul a respins cu greu în față, până la Toma care a reluat în plasa. Gazdele au avut o cazie mare în minutul 22, când Moldoveanu a reluat din foarfecă din careul mic, iar mingea a fost respinsă de pe linia porții de Croitoru. În minutul 39, CS Mioveni a marcat și golul 2 prin Gogor. La acea fază, Toma încearcă o pase pentru Massaro la 18 m, italianul vrea sa combine cu călcâiul, dar nu atinge mingea, balonul se scurge spre careu, Gogor urmărește excelent preia la 16 m, driblează portarul și cu greu mingea întra în plasa. Centralul arata centrul terenului, însă tușierul ridica fanionul pentru offside la Gogor. Centrarul Mladenovici se duce la margine și ii explica asistentului ca Massaro nu a atins balonul iar în cele din urma golul este validat. Prima repriză s-a terminat cu o ocazie mare a gazdelor, cu o pătrundere în careu, și cu ominge trimisă puțin peste din poziție ideală.
În repriza a doua gazdele au forțat marcarea cel puțin a unui gol dar nu au reușit nimic. Au dominat mitanul, dar degeaba pentur că nu au avut ocazii mari, ci doar mingii aruncate din centrări din benzi în careu, acolo unde Ignat, Dandea și Garutti au fost la înălțime și au respins absolut tot.
CS Mioveni: Croitoru – Gogor (Coșereanu 52′), Dandea, Garutti – Ignat, Trașcu (Văsălie 73′), Massaro (Căprescu 90+1′), Toma – Serbănică (cpt.), Duțan (Guțea 73′), Blănaru (Bolohan 52′). Rezerve neutilizate: Bădescu – Tomozei, M. Costea, Pleșa. Antrenor: Constantin Schumacher S.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.