Părăsit de iubită a vrut să sară de pe bloc

0

Două ore atât au durat negocierile polițiștilor cu un bărbat, în vârstă de 33 de ani, care amenința că se aruncă în gol de pe un bloc. Întâmplarea a avut loc în noaptea de luni spre marți, în cartierul Războieni, din Pitești. În cele din urmă bărbatul a fost convins să renunțe la gestul sinucigaș și a fost dus la spital. M.Sandu
La miezul nopții, la puțin timp după ora 00.00, un bărbat a sunat la 112 și a anunță că sus, pe bloc, se află un individ care amenință că se va sinucide. Polițiștii Secției 3 au mers în zonă și au constatat că pe un imobil cu zece etaje se afla C.S., în vârstă de 33 de ani, originar dintr-o comună din județul Vrancea. Bărbatul era supărat și spunea că vrea să termine cu viața. El a mărturisit că motivul gestului disperat este despărțirea recentă de concubină. La fața locului au fost chemați pompierii, ambulanța dar și polițiști din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale (SAS). Un polițist negociator din cadrul SAS a început discuțiile de bărbatul care părea hotărât să sară în gol.
Timp de două ore a negociat omul legii cu vrânceanul care, în cele din urmă, a fost convins să renunțe la gestul său. După ce a coborât de pe bloc, C.S a fost preluat de un echipaj al Serviciului de Ambulanță Argeș și a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Pitești.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.