A pus foc la uşa concubinei!

0

Ca să se răzbune

Gest inconştient al unui bărbat din Câmpulumg care a vrut să se răzbune pe fosta lui concubină. Firea lui violentă era cunoscută, dovadă stând şi ordinul de protecţie emis de instanţă împotriva bărbatului.
În ciuda interdicţiei, s-a dus la apartamentul femeii şi a turnat benzină la uşă, dând foc. În luna noiembrie a anului trecut, Judecătoria Câmpulung a emis un ordin de protecţie potrivit căruia Nicolae Valentin E., de 37 de ani, din localitate nu avea voie să se apropie de fosta concubină. “Obligă pârâtul să păstreze faţă de reclamantă, faţă de locuinţa situată în Câmpulung, (…) şi faţă de locul de muncă al acesteia, o distanţă minimă de 100 de m pentru o perioadă de 6 luni de la pronunţarea prezentei hotărâri. Pune în vedere pârâtului că încălcarea oricăreia dintre măsurile dispuse prin ordinul de protecţie constituie infracţiunea de nerespectare a hotărârii judecătoreşti şi se pedepseşte cu închisoare de la o lună la un an. Obligă pârâtul să se prezenta periodic, la un interval de 3 săptămâni, la secţia de poliţie competentă cu supravegherea respectării ordinului de protecţie“, se precizează în sentinţa dată în data de 19 noiembrie, anul trecut. Bărbatul nu doar că nu s-a supus interdicţiei, ci a comis o nouă infracţiune.
Gelozia l-a împins la distrugere
În noaptea de 30 ianuarie, Nicolae Valentin E. s-a dus la locuinţa fostei concubine. A turnat benzină pe uşa metalică şi pe covorul din faţa uşii şi a dat foc, după care a fugit. Femeia a simţit miros de fum şi a ieşit să vadă ce se petrece. A sunat la 112, oamenii legii au întocmit dosar penal pentru distrugere prin incendiere. În timpul cercetărilor, poliţiştii au găsit un martor care l-a văzut pe bărbat în apropierea blocului cu pricina. În timpul audierilor bărbatul a recunoscut că a comis fapta, împotriva sa fiind extinsă cercetarea şi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de încălcare a ordinului de protecţie. Nicolae Valentin E. a declarat că s-a dus să discute cu femeia însă, în timp ce era la uşă i s-a părut că aude voce de bărbat în casă. Sub impulsul nervilor şi a geloziei a comis fapta. După administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, ieri fiind prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, cu propunere de luare a unei măsuri preventive. Procurorul a dispus măsura controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile. M.Sandu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.