A picat examenul de permis că era băut!

0

Un candidat care își încerca norocul pentru a doua oară la examenul de obținere a permisului a fost depistat sub influența alcoolului ieri. A picat proba și s-a ales cu o amendă. El a susținut că nu a pus strop de alcool în gură dimineață, dar a recunoscut că băuse ceva mai mult seara. M.S.
”Un bărbat în vârstă de 54 de ani, care a venit astăzi la susținerea probei practice a examenului de permis în Câmpulung Muscel, a fost testat pentru consum de alcool. Polițistul care îl examina a simțit că argeșeanul miroase a băutură și i-a chemat pe colegii de la Poliția Rutieră să îl testeze. Alcooltestul a indicat o alcoolemie de 0,05 mg/l alcool pur în aerul expirat. Argeșeanul era la a doua încercare de a obține permisul, i-a spus polițistului că a băut aseară, dar scuzele nu l-au scăpat de sancțiune. A fost declarat “respins” la proba practică a examenului pentru permis și a primit o amendă în valoare de 1305 lei”, este anunul făcut ieri de prefectul Radu Perianu. Acesta cay este al doilea în mai puțin de o lună.
Reamintim cititorilor că pe data de 23 octombrie un candidat în vârstă de 31 de an care trebia să dea proba pratiă la Pitești a fost simțit de polițistul examinator că miroare a alcool. La fel ca în acest caz, a picat examenul înainte să-l susțină.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.