Doi bărbați găsiți morți!

0

Sâmbătă, pompierii argeșeni au fost solicitați să intervină pentru a sparge ușile a două locuințe, în Mioveni și la Leordeni după ce doi bărbați nu au mai răspuns la telefon. Cei doi, unul de 67 de ani și altul de 76 de ani, au fost găsiți decedați. Niciunul nu avea urme de violență care să ridice suspiciuni cu privire la deces. M.S.

 

Prima solicitare a fost pentru un apartament din orașul Mioveni, bulevardul Dacia. Pompierii au pătruns în locuință prin forțarea ușii de la intrare, iar în interiorul acesteia au identificat o persoană de sex masculin, în vârstă de aproximativ 67 de ani, care prezenta rigiditate cadaverică.

Cea de a doua solicitare a fost pentru o deblocare de ușă în localitatea Leordeni, unde au intervenit pompierii de la Garda de Intervenție Topoloveni. La pătrunderea în locuință, pompierii au identificat o persoană de sex masculin, în vârstă de aproxunativ 76 de ani, care prezenta rigiditate cadaverică.

În ambele situații, pompierii au fost alertați după ce persoanele nu au mai răspuns la telefon, au transmis reprezntanții ISU Argeș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.