Primarul Georgescu la o nouă încercare de eliberare!

3

Primarul orașului Mioveni, Ion Georgescu, a depus o nouă cerere de înlocuire a arestului preventiv. În încercarea de a părăsi arestul IPJ Argeș, ediul cere să fie plasat în arest la domiciliu. Solicitarea se va judeca săptămâna viitoare. M.Sandu
Primarul Ion Georgescu se află la a doua cerere de înlocuire a arestului preventiv. Reținut pe 4 octombrie de procurorii Direcției Naționale Anticorupție-Serviciul Teritorial Pitești sub acuzația de trafic de influență, Ion Georgescu a primit primul mandat de arestare preventivă, pentru 30 de zile, pe data de 5 octombrie. Cu toate că a contestat măsura, cererea i-a fost respinsă. Pe 18 octombrie a depus prima cerere de înlocuire a arestuui preventiv cu măsura arestului la domiciliu, care de asemenea, a fost respinsă două zile mai târziu.
Procurorii DNA au solicitat Tribunalului Argeș prelungirea arestului preventiv și astfel, Ion Georgescu a primit pe 1 noiembrie un nou mandat pentru 30 de zile.
Nici de această dată contestația depusă nu a fost admisă și a rămas tot în arest. Poate că de aceea a decis, să facă o nouă cerere de înlocuire a măsurii, cu arestul la domiciliu, pe care a depus-o marți, pe data de 21 octombrie.
Aceasta se va judeca marți 28 noiembrie, la Tribunalul Argeș. Reamintim că Ion Georgescu a fost arestat preventiv în urma unui denunț făcut de șeful Poliției Locale Pitești care le-a spus procurorilor DNA că în urma unei înțelegeri ar fi trebuit să îi dea mită primarului Georgescu pentru a facilita angajarea fiicei lui la Spitalul Mioveni ca medic chirurg. Denunțătorul susține că a oferit 10.000 euro, pentru început, urmând să dea diferența până la 30.000 euro după ce tânăra ar fi fost angajată. Primarul nu și-a putut respecta promisiunea și a înapoiat cei 10.000 de euro, pe 4 octombrie, zi în care a fost făcut flagrantul delict. Edilul neagă acuzațiile și spune că el a restitut un împrumut.

3 COMENTARII

  1. Tupeu maxim: contesta tot ce se poate contesta, iar cand va iesi din arest va zice ca e nevinovat.
    Si va candida la alegerile locale, urmand exemplul lui Pendiuc.
    Cat despre electorat…
    Asa cum Pendiuc a iesit pe locul 2 la ultimele alegeri sau cum Piedone a castigat alegerile dupa ce a scapat din dosarul Colectiv, s-ar putea sa mai auzim de acest baron local in politica argeseana.

    • Să ajungi să te trateze un doctor de la Spitalul Mioveni care a obtinut postul prin șpagă de zeci de mii de euro dată acestui Primar sau altui slujbaș al statului!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.