Riscă închisoarea pentru furt de bere și energizante

0

După ce a furat dintr-un container mai multe baxuri cu bere și băuturi energizante, un bărbat din Poiana Lacului riscă să ajungă, din nou, la închisoare. Recidivist cunoscut, acesta a mai fost condamnat, în trecut, pentur furt și chiar pentru tâlhărie calificată. A fost eliberat condiționat ceea ce, probabil, îi va atrage o pedeapsă cu executare. M.Sandu
Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Albota au stabilit că în perioada 22-octmbrie 30 octombrie, o persoanănecunoscută a furat, de mai multe ori, , dintr-un container metalic, amplasat pe un teren viran și neîmprejmuit, din Bradu, baxuri de sticle și cutii de băutură energizantă și bere.
Valoarea produselor furate a fost estimată la aproximativ 5.000 de lei. Ulterior hoțul a fost identificat ca fiind Silviu Florin P., de 30 de ani din comuna Poina Lacului , ale căror ampente au fost depsitate la locul faptei. A fost arestat preventiv pe 4 noiembrie.
Omul se afla în baza de date a Poliției după ce, în trecut a mai fost condamnat pentru furt și tâlhărie calificată. Silviu P. a fost eliberat condiționat la începutul anului 2020.
Cercetările au fost finalizate de oamenii legii sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind săvârșirea infracțiunii de furt calificat în formă continuată, cu inculpatul în stare de arest preventiv. Dosarul a fost înregistrat pe rolul Judecătoriei Pitești vineri și urmează să fie judecat în camera preliminară.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.