Generalul Năstase din Mioveni, a împlinit 105 ani

0
0



Cel mai longeviv senior al orașu­lui Mioveni, gene­ralul de brigadă în retragere, prof. Constantin Năstase, simbolul Centena­rului în Argeș, veteran al celui de-al doilea Război Mondial și Cetățean de Onoare al orașului Mioveni, a împlinit ieri venerabila vârstă de 105 ani.


La zi aniversară, autorităţile oraşului, prin primarul Ion Georgescu au fost alături de General, urându-i La Mulţi Ani. “Viață lungă și multă sănătate domnule profesor! Din primii trei oameni în vârstă din România, doi sunt din judeţul Argeş. Cei mai longevivi la acest moment români, au 113 ani, 107 ani şi 105 ani, iar cel de 107 este din Costeşti, iar cel de 105 din Mioveni. Deci Judeţul Argeş este cel mai longeviv din România. Mioveniul are şi un General şi unul dintre cei mai vârstnici români.
La 110 ani, sărbătorim cu mult fast şi mai scriem două cărţi, asta îi doresc eu. Îi urez multă sănătate şi sperăm să fie în centrul manifestărilor noastre în perioada următoare, pentru că dl General a participat întotdeauna la manifestări alături de noi!” a declarat primarul Ion Georgescu. Una dintre amintirile tipărite în minte, rămase din perioada războiului, este accea a salvării mai multor camarazi. “Îmi rămâne în memrie amintirea că am cules de pe steeple Don-ului, 7 ostaşi şi i-am adus în ţară!” a declarat şi Constantin Năstase. La zi aniversară, generalul de brigadă în retragere, prof. Constantin Năstase, simbolul Centenarului în Argeș veteran al celui de-al doilea Război Mondial și Cetățean de Onoare al orașului Mioveni a avut pe masa două torturi, unul pe care era desenat tricolorul şi altul pe care era trecută vârsta împlinită 105 ani.  S.M.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.