Ce mai fac colegele din play-off ale CS Mioveni şi FC Argeş

0
0


Pancu s-a supărat
S-a schimbat situația în cazul numirii lui Daniel Pancu la Rapid, în funcția de președinte. După cum chiar el a declarat, problema e reprezentată de anumite puncte din contract, care nu ar fi pe placul său. A precizat că nu vrea să fie numit ”doar de formă” la echipă, așa cum este cazul la FCSB, făcând trimitere la Helmuth Duckadam. Pancu a făcut publice și alte aspecte din contract. A ținut să evidențieze că este menționat și faptul că nu îi va lua locul lui Dan Alexa. A luat hotărârea pentru a nu exista un plus de presiune pe antrenor și pentru ca suporterii să nu aibă impresia că se va repeta episodul de după mandatul lui Constantin Schumacher, când a dat costumul de oficial pe cel de trening și a coborât pe banca tehnică.
Antrenamente colective
La fix două săptămâni de la data în care UTA și-a început cantonamentul de după ieșirea din starea de urgență decretată din cauza pandemiei de COVID-19, în care stafful tehnic condus de Laszlo Balint a dat comenzi unor grupe formate din doar câte patru jucători, din 2 iulie, arădenii au început antrenamentele colective. Ultima ședință de acest fel o avuseseră pe 15 mai, după care s-a intrat în pauza forțată de mai bine de două luni, perioadă în care jucătorii s-au menținut cum au putut mai bine, acasă sau în jurul locuinței. ”A fost o senzație incredibilă să ne vedem din nou cu toții, împreună, pentru un antrenament colectiv după aproape trei luni de zile. Cred că am avut în noi și acea bucurie specifică copiilor, când bat mingea pe maidan, fără a uita, însă, niciun moment care e scopul nostru” a declart antrenorul arădenilor.
Academie la Petrolul
Petrolul Ploiești a făcut primii pași pentru a avea o academie care ar putea aduce jucători la prima echipă peste câțiva ani. Echipa din Liga 2 a trimis către Federația Română de Fotbal dosarul privind clasificarea academia de copii și juniori și este încrezătoare că va primi acord pozitiv, pentru că, spune directorul sportiv Costel Lazăr, va fi acordat un punctaj bun. Decizia are la bază și un alt argument. Cum principalul obiectiv al echipei din Ploiești este promovarea în Liga 1 la finalul acestui sezon, în cazul va fi îndeplinit, trebuie să aibă academie pentru a obține licența. Planurile nu se opresc aici. Din precizările conducătorului, se vor investi mulți bani la copii și juniori, dar și în infrastructură, pentru ca noul proiect care se conturează la Petrolul să aibă succes pe viitor. S.M.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.